"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #101 | |
| SRT Kayıt Tarihi: 14-05-2004 Yaş: 33
| Re: Lastik-Jant hakkında soru sormadan önce OKUYUN Alıntı:
__________________ ...günaydın, gittim ben. | |
| | |
| | #102 |
| design.. Kayıt Tarihi: 27-05-2004 Şehir: istanbul Yaş: 23 Otomobil: clio rs mk2
| Re: Lastik-Jant hakkında soru sormadan önce OKUYUN
bir soru dün arabama 100 kg bir mazeme koydum ve haliyle çamurluk lastğe yapıştı ufak bir çıkıntıda bile cırt cırt sürttü lastikde kanal olşutu soru ben ne yapmalıyımki bu lastik çamurluk kenarına sürtmesin jant cms 211 lastik 205 50 15 lastik biraz dışarıda? |
| | |
| | #103 | |
Arabanın amortisör ve helezonları standart mı?
| | |
| | #104 | |
| MdfyM Guru | Re: Lastik-Jant hakkında soru sormadan önce OKUYUN Alıntı:
Bi de stock -orjinal- lastik/jant boyutlari nedir palio'nun? | |
| | |
| | #105 |
| design.. Kayıt Tarihi: 27-05-2004 Şehir: istanbul Yaş: 23 Otomobil: clio rs mk2
palionun şuanda amortisör ve yay orjinal yakın zamanda deyişicek spacer yok orjinal ebadı 165 70 13 arka lastikler sürtüyor? |
| | |
| | #106 | |
Neyse, çamurluğa sürtüyorsa jantı değiştirme ihtimalin de yoksa yapılması gereken çamurluğun kıvrım noktasını taşlatmaktır ki bu paslanmaya yol açar, ya da çamurluk dışa çekilir. İçten sürtme varsa ve bu amortisörse amörtisöre pul konularak halledilir, ancak torsiyon kollarına sürtüyorsa ki bu düşük ihtimal çünkü yüksüzken sürtmüyor anladığım kadarıyla.
| | |
| | #107 |
bu gün bostancı sanayide bir ustaya gittim ve içe offset bir jant aradık bulamadık bulduğumuzda 2-3 mm kadardı ve benim işime yaramadı bu yüzden tek çare çamurlu genişleticem yarın fiberciyle konuşmaya gidicem (yardımların için çok teşekkür ederim )
|
| | |
| | #108 | |
http://www.modifiyem.com/forum/vbgar...dth=175&id=545
| | |
| | #109 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 02-04-2005 Yaş: 24
| Jant Lastik teknik yardim!
Suan Golf V in uzerinde 6 J x 15 çelik jant 195/65 R15 lastik Ben 7 1/2 J x 17 aliminyum Jant 215/45/R17 lastik alicagim sorum : suan ki jant 6 J benim alicagim jant 7 1/2 J nasil bir uygulama gerekecek??? yoksa direkt suan ustunde bulunan jantlar sokulup yeni jantlar takilabilirmi ??? |
| | |
| | #110 |
| no mercy Kayıt Tarihi: 28-12-2004 Yaş: 23
| Re: Jant Lastik teknik yardim!
hocam uygulama derken kastını anlamadım ama sole soliim eger bijon aralikları uyuyosa bi sorun yok herseyi takabilirsin... lastik konusundada pirelli veya bridgestone derim.bridgestone kalitesi belli zaten pirelli ise turkiyede pek yaygın diil ama gayet basarılı ii lastik.turkiye yol kosullarına cok uygun.pzero serisi gayet basarılı.eger biraz konfor istiosan pzero rosso yok sırf performans diosan pzero nero derim.bridgestone s03 de muhtesem bi lastik.continental ve dunlop su anda tam adı aklımda diil performans lastikleri cok ii.ama sana en iisini soliim michelin pilot ama bu lastik gercekten guzel yol arıyo ve bu da turkiyede yok mahvolur bu lastik.yokohama v102 var o da fena diil ama good year eagle f1 herkes onerir ama bence bakma ona cunku yamurda gayet basarısız deseni nedeniyle ayrıca turkiyedekiler malezyadan geliyo bu da ayrı bi eksi.umarım lastik konusunda yardımcı olmusumdur. jant konusunda da dediim gibi anlamadım uygulamadan kastını fakat bijon aralıkları uyuyosa vw golf 17 kaldırır. hayırlı olsun lastik jant ...
__________________ OUT of my WAY Mesajı son düzenleyen beg4mercy : 12-05-2005 - 14:18 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|