"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #51 |
| MEGANE² ®S Maniaq™© Kayıt Tarihi: 20-10-2004 Yaş: 24
| Re: Hangi Kış Lastiği?
Michelin Alpine Tavsiye Ederim Sorunsuz Cok Oturakli Ve Yola Yapisiyor >>>
__________________ RENAULT MEGANE II 2.0 225HP - |
| | |
| | #52 |
| adım mustafa.. | Re: Hangi Kış Lastiği?
220 ytl 205/55 r 16 için cok normal aynı ebat diğer kış lastikleride 150 ytl yi aşağı düşme zaten
__________________ TEAM TRABZONSPOR |
| | |
| | #53 |
| Threat Kayıt Tarihi: 04-11-2004 Yaş: 25
bugün de benim ark söyledi 4 tane almış toyo ya da kumho sanırım markası tanesini 225 e almış.. 2001 3.20 m technic.. 235 filan dı sanırım lastik boyutu fiyatı direk iki üç katına çıkarmış alpinlerin tanesine 400 demiş adam o boyut için |
| | |
| | #54 | |
| sennaisthebest Kayıt Tarihi: 23-09-2004 Yaş: 35
| Re: Hangi Kış Lastiği? Alıntı:
bu listede lassa ve nokian varsa bridgestone haydi haydi bu listenin başı olur | |
| | |
| | #55 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
"kanaatimce" Ama yine de biraz daha açiym. cuneytt ile oluşan genel ve PM diyaloglar sonucunda ona seçeneklerini sundum. Bunlar herhangi bir sırada değil sadece aklıma gelen sıradadır..Bridgestone ise kış konusunda benim aklıma gelmeyen tek marka.. "kanaatimce" |
| | |
| | #56 |
| team FORD Kayıt Tarihi: 24-05-2004 Yaş: 21
ilginç kış lastiği konusunda benim de aklıma en son gelen marka brigestone
__________________ |
| | |
| | #57 |
| Chaosy Kayıt Tarihi: 02-05-2004 Yaş: 22
arkadaşlar arabam 2004 Impreza WRX Uludağa gitcem sizce normal bir kış lastiğiyle çıkabilir miyim yoksa çivili lastik mi lazım... Birde Uludağa çıkarken araba 4 çeker olmasına rağmen zincir taktırırlar mı? Biz bir kere babamın Nissan Maximasıyla zincirsiz çıkmıştık kimse tak demeişti ama bazılarını çevirip zincir taktırmışlar. Eğer taktırcaklarsa hiç lastiğe para vermicem.
__________________ |
| | |
| | #58 |
| MEGANE² ®S Maniaq™© Kayıt Tarihi: 20-10-2004 Yaş: 24
evet orasi dogru benim de basima gelmisti gecen sene ULUDAG a cikarken MICHELIN ALPINE var 4 lastikde kar lastigi fakat zorla zincir taktirdilar Jandarmaya soyluyoruz kardesim kar lastigi ipledigi yok kural diyor takacaniz :=)) Ellerim yara icinde kalmisti valla takarken zinciri tobe tobe
__________________ RENAULT MEGANE II 2.0 225HP - |
| | |
| | #59 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
impreza-izm 4'ü de kış lastiği ile hiç zorlanmadan çıkar..Çiviye gerek yok bana göre..Ama çıkıştan çok iniş önemlidir ve zor olanıdır..Bunu bizim jandarma da bilmiyor..Çıkanlara zincir taktırılıyor inenlere bir yaptırım yok..Zincir takarsan lastiğin performansı düşer..4x4 ün karda pek bir avantajı yoktur..
|
| | |
| | #60 |
| Threat Kayıt Tarihi: 04-11-2004 Yaş: 25
Bilirkisi 4 çeker daha tatlı olmazmı tırmanırken |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|