"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| Threat Kayıt Tarihi: 04-11-2004 Yaş: 25
| Re: Hangi Kış Lastiği?
mbarkut saolasın hangi lastikçiye sorsak elinde kalanı satabilmek için dünyada bundan iyisi yok filan diyo esnaf insan böyle yapmamalı, günah |
| | |
| | #32 |
| adım mustafa.. | Re: Hangi Kış Lastiği?
mıchelin alpin derim.cogu uzun yol yapan sirket arabalarında bu lastik var hemde diğerlerinden pahalı olsada.
__________________ TEAM TRABZONSPOR |
| | |
| | #33 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
Spinner, evet haklısın zaten o yüzden kullanmak durumundayız bazı kelimeleri "bence" "benim fikrime göre" vb. Sonuçta Pirelli ve Nokian fikrim, benim kişisel tecrübelerim ve araştırmalarımın sonucu oluşan fikrimdir. Sadece beni bağlar.. Bilizzak demişsin sen de, saygı duyarım..Kötüleme gibi bir hakkım olamaz. Ama ben o lastiği beğenmiyorsam(mesela) bunu da "ben beğenmiyorum bu lastiği" şeklinde belirtirim.. Sewgilerimle.. |
| | |
| | #34 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
valla benim lastikçim michelin bayisi ama kış lastiği nokian tavsiye etti bide rusyaya gitmişti geçen kış ordada çoğu arabanın üstünde nokian varmış
|
| | |
| | #35 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
| Re: Hangi Kış Lastiği? |
| | |
| | #36 |
| oky Kayıt Tarihi: 30-09-2004 Yaş: 30
Nokian'ın kış lastikleri genel olarak bakıldığında iyidir ancak çivi uygulaması yapılmış lastikler sizler de takdir edersiniz ki asfalta değdiği anda kendilerinden feragat ederler.Bizim ülkemizde Erzurum, Kars gibi şehirlerimizde bu lastiklerin kullanılması(çivili) uygun olur. 2-3 gün kar üzerinde gitmek için çivili lastik almak kullanıcıya yarar sağlamaktan çok zarar verir.Piyasada gerçekten iyi performans veren kış lastikleri de,durum çok çok uç olmadıkça, kullanıcı beklentisini rahatlıkla karşılar.
__________________ "Renault'cunun Renault'cudan başka dostu yoktur" |
| | |
| | #37 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
bende kumho var çivili 4 tane 185/55/15 geçen sene 1 gün taktım şıkır şıkır ses yapıyo uyuz ediyo ama kar yağsa takarım hemen
|
| | |
| | #38 |
| Yönetim Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 26
Bende 4 tane vakumlu Toyo SnowProxes diye bir lastik aldım, cok memnunum suan için, hafif karda 2 kere deneme fırsatı buldum, gayet başarılı, birde benzinde artıs olmadı, lastik ugultusu yok. Lastiklerin hamuruda çok yumuşak ben cok begendim bu lastikleri onu almasam Hangook alıcaktım ama oda acaip sert bi lastik dolayısı ile ses yapar ve toyo kadar iyi olmaz gibi geldi bana.. Bu arada arabam impreza gt 4WD |
| | |
| | #39 | |
| One in a million Kayıt Tarihi: 14-09-2004 Yaş: 36
| Re: Hangi Kış Lastiği? Alıntı:
| |
| | |
| | #40 | |
| adım mustafa.. | Re: Hangi Kış Lastiği? Alıntı:
tabi dusunulmesi gereken bide normal yol sartları var butun kıs kar yokki yollarda nokian cok ses yapıyo diyolar.yani epey bi baş agrısı yaratır.
__________________ TEAM TRABZONSPOR | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|