Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Teknik Yardım..

Anket Sonuçlarını Göster:
0 0%
Oy Verenler: 0. Bu ankete oy veremezsiniz

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 26-11-2004, 03:05   #31
Threat

Re: Hangi Kış Lastiği?

mbarkut saolasın

hangi lastikçiye sorsak elinde kalanı satabilmek için dünyada bundan iyisi yok filan diyo
esnaf insan böyle yapmamalı, günah

cuneytt Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-11-2004, 03:40   #32
adım mustafa..

maGNumm - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

mıchelin alpin derim.cogu uzun yol yapan sirket arabalarında bu lastik var hemde diğerlerinden pahalı olsada.

Eski 26-11-2004, 04:02   #33
Senior Member

Naman - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Peugeot 207 RC

Spinner, evet haklısın zaten o yüzden kullanmak durumundayız bazı kelimeleri "bence" "benim fikrime göre" vb.
Sonuçta Pirelli ve Nokian fikrim, benim kişisel tecrübelerim ve araştırmalarımın sonucu oluşan fikrimdir. Sadece beni bağlar..
Bilizzak demişsin sen de, saygı duyarım..Kötüleme gibi bir hakkım olamaz. Ama ben o lastiği beğenmiyorsam(mesela) bunu da "ben beğenmiyorum bu lastiği" şeklinde belirtirim..

Sewgilerimle..

Naman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-11-2004, 05:55   #34
Senior Member

Otomobil: E93, RRS, GP, E30

valla benim lastikçim michelin bayisi ama kış lastiği nokian tavsiye etti bide rusyaya gitmişti geçen kış ordada çoğu arabanın üstünde nokian varmış

cabriolet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-11-2004, 15:31   #35
Senior Member

Naman - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Peugeot 207 RC

Nokian istanbul için fazla kaçabilir..

Kendin bak istersen:

www.nokiantyres.com

Naman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-11-2004, 15:53   #36
oky

defeat - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Nokian'ın kış lastikleri genel olarak bakıldığında iyidir ancak çivi uygulaması yapılmış lastikler sizler de takdir edersiniz ki asfalta değdiği anda kendilerinden feragat ederler.Bizim ülkemizde Erzurum, Kars gibi şehirlerimizde bu lastiklerin kullanılması(çivili) uygun olur. 2-3 gün kar üzerinde gitmek için çivili lastik almak kullanıcıya yarar sağlamaktan çok zarar verir.Piyasada gerçekten iyi performans veren kış lastikleri de,durum çok çok uç olmadıkça, kullanıcı beklentisini rahatlıkla karşılar.

Eski 26-11-2004, 16:22   #37
Senior Member

Otomobil: E93, RRS, GP, E30

bende kumho var çivili 4 tane 185/55/15 geçen sene 1 gün taktım şıkır şıkır ses yapıyo uyuz ediyo ama kar yağsa takarım hemen

cabriolet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-11-2004, 16:33   #38
RUN
Yönetim

RUN - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Bende 4 tane vakumlu Toyo SnowProxes diye bir lastik aldım,
cok memnunum suan için, hafif karda 2 kere deneme fırsatı buldum, gayet başarılı,
birde benzinde artıs olmadı, lastik ugultusu yok. Lastiklerin hamuruda çok yumuşak ben cok begendim bu lastikleri onu almasam Hangook alıcaktım ama oda acaip sert bi lastik dolayısı ile ses yapar ve toyo kadar iyi olmaz gibi geldi bana.. Bu arada arabam impreza gt 4WD

RUN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-11-2004, 18:32   #39
One in a million

AmEdEuS - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Steppenwolf
lassa impetus gibiyse iğrençtir, impetus lassanın ayıbı 1000 km sonra sertleşen lastikmi olur
Steppenwolf, kesinlikle çok haklısın. Eski aracımda Lassa Impetus2 kullanmıştım ( yanlışlıkla ). rezalet ötesi ... Hatta BriSa Müşteri Hizmetleri Yetkilisine de şikayet ettim, beni İzmir'de bir bayisine gönderip lastiklerin kerşeyini kontrol ettirdi. Bayi de, problem yok, herşey normal dedi. Sonra biraz BriSa'da olay incelenince bana geri dönüp, haklısınız bu lastik aslında gereken değerleri malesef sağlamıyor ( H sınıfı hızın gerektirdiği kadar ), eğer istiyorsanız Bridgestone Potenza GIII ile değiştirin. Hatta biz de 2 lastiği ücretsiz verelim dediler. Lassa grubunu şikayetime yaklaşımlarından dolayı kutluyorum ancak bana artık Lassa dendiğinde tüylerim diken diken oluyor. Benim lastik de 10.000'de kaymaya başlamıştı.

AmEdEuS Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 26-11-2004, 18:59   #40
adım mustafa..

maGNumm - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Clio-GS
valla benim lastikçim michelin bayisi ama kış lastiği nokian tavsiye etti bide rusyaya gitmişti geçen kış ordada çoğu arabanın üstünde nokian varmış
amcamda gitmişti rusyaya o dediğin bayinin arkadaşı.ewet o abi nokianı cok owuyomuş.hatta michelinin binek muduruyle iddaya bile girmiş hangisi karda daha iyi diye.
tabi dusunulmesi gereken bide normal yol sartları var butun kıs kar yokki yollarda nokian cok ses yapıyo diyolar.yani epey bi baş agrısı yaratır.

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları