"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #351 | |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Arkadaslar Kiş Gelıyor Yakındır artık Hangi marka model kar lastiği tavsiye edersiniz Alıntı:
Özellikle senede 3-5 gün ağır kara maruz kalacağımızı düşünürsek ağır kar koşulları için yapılmış bir lastik pek te mantıklı değil...
__________________ Team VW | |
| | |
| | #352 |
| 19''hundayi efiks kupe :) Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 26
| Re: Arkadaslar Kiş Gelıyor Yakındır artık Hangi marka model kar lastiği tavsiye edersiniz
Lassa Snowsway2 tavsiye ederim ....
__________________ |
| | |
| | #353 |
| Yönetim | Re: Arkadaslar Kiş Gelıyor Yakındır artık Hangi marka model kar lastiği tavsiye edersiniz
Çiviliyi kullanabilme imkanı olmuyor pek İstanbul karında |
| | |
| | #354 |
| Re: Arkadaslar Kiş Gelıyor Yakındır artık Hangi marka model kar lastiği tavsiye edersiniz
Lassa Snoways2 ADAC'ın yaptığı ucuz kış lastikleri testinde tavsiye edilmeyenler listesinde... Ucuz kış lastiği testi derken, Pirelli Michelin Nokian Brigdestone Goodyear gibi markaların olmadığı testten söz ediyor... http://www.adac.de/Tests/Reifentests...rcePageID=8979
__________________ Team VW |
| | |
| | #355 |
| renaultsport | Re: Arkadaslar Kiş Gelıyor Yakındır artık Hangi marka model kar lastiği tavsiye edersiniz ozan ucuzsa 2 tane de ben alıp takıym ya... en ufak karda direk patilemeye başlıorum
|
| | |
| | #356 |
enis valla boluda kısları 3 ay degil 5 ay vede cok memnundum ben...sadece kartalkayaya cıkarken zincir takardım oda jipler kalırdı yani...
__________________ |
| | |
| | #357 |
Doğrudur hoca zaten denemişsin memnun kalmışsın ki tavsiye ediyorsun, yine de alırken iyi araştırmak bu tip testlere de bakıp öyle karar vermek gerekir... Fiyatlar ne civarda Lassaların?
| | |
| | #358 |
devlet verdigi icin orda hic bilgim yok valla ![]()
__________________ |
| | |
| | #359 |
Hehe peki
| | |
| | #360 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 30-04-2004 Yaş: 29
| Re: Arkadaslar Kiş Gelıyor Yakındır artık Hangi marka model kar lastiği tavsiye edersiniz Alıntı:
Ben kararımı verdim Continental TS810 alıyorum | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|