"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Threat Kayıt Tarihi: 04-11-2004 Yaş: 25 | Re: Hangi Kış Lastiği?
Bilirkisi çok saol, ozaman snowsport a dönüyoruz gibi.. kar şöförüyüz alimallah idaer ederiz.. snowsportta ebat problemi yok dimi 195 60 15 sanırım benim orj ölçüler, bi de ölçü küçültmüyoruz dimi? |
| | |
| | #12 |
| Aktif Üye | Re: Hangi Kış Lastiği?
Bilirkisi soyle seyleri nasıl yazıyorsunuz lastikler hakkında hiç anlamıyorum. Bari basına benim fikrime gore diye belirtin, burda bir suru kisi yanlıs yonleniyor sonra.
__________________ |
| | |
| | #13 |
| supergokhan Kayıt Tarihi: 05-05-2004 Yaş: 24 | Re: Hangi Kış Lastiği?
wintersport var bi de pirellini o nasıl
__________________ 2004 opel astra-g twinport elegance |
| | |
| | #14 |
bilirkişi adı üstünde spinner doğrusunu biliyorsan sen söyle yanılmayalım
| | |
| | #15 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: - | Re: Hangi Kış Lastiği?
Spinner; ilk mesajımda gerekli yerlerde "bence" ler kullanılıyor zaten. "Bence" nin benim tüm mesajlarımda "benim fikrime göre" anlamında kullanılmaktadır. cuneytt, hayır gerekmiyor. maverick, aslında asıl ödüllü olan o..SnowSport aynı lastiğin daha orta ölçekli araçlar için olan versiyonu. |
| | |
| | #16 |
| Threat Kayıt Tarihi: 04-11-2004 Yaş: 25 | Re: Hangi Kış Lastiği?
Bilirkisi emeklerin bosa çikiyo ya üç gündür çıldırdım araştırma yapmaktansürekli karışıyo kafam pirelli almayı düşünüyorum ama snowsport,snow control, carving? farklı farklı test değerleri var ama haala karda ya da "buzda da olduu kadar artık" pirellinin hangi lastiği en az kayma en iyi yol tutuşu sağlar bi fikre sahip değilim sınavlar filan çok yoğun belki ondan kafa karışık ama galiba snowsport -190 alıcam dimi? yüksek hız için diil tutuş daha iyi olsun diye.. off kafam off |
| | |
| | #17 |
bende geçen yıl 195/65 pirelli wintersport vardı 4 adet.ankara bursa yolu tek şeride düştüğünde kardan gitmiştim
| | |
| | #18 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: - | Re: Hangi Kış Lastiği?
Kendin kullanmadan anlayamazsın farkı ne yazık ki..Forumdan bu kadar |
| | |
| | #19 |
| Threat Kayıt Tarihi: 04-11-2004 Yaş: 25 | Re: Hangi Kış Lastiği? peki çok saol yardımlar için en azından carvingden vazgeçirdin beni snowsport denicez
|
| | |
| | #20 |
| sennaisthebest Kayıt Tarihi: 23-09-2004 Yaş: 35 | Re: Hangi Kış Lastiği?
geçen yıl pirelli wintersport aldım lastikde taban problemi vardı ve lastik sürekli lap lap ses yapıyordu ve pirelli hatalı olduğunu kabul etmedi ve bu şekilde bir kış kullandım genel performansı iyiydi fakat bir kere adamlardan soğudum ve arabayı satıncade lastikleride verdim bu sene 195 65 15 91 T Bridgestone LM18 aldım şu ana kadar iyi yeni yağan karda ve yağmurda test ettim iyi gibi bu lastiği alırken www.adac.de sayfasında ki test sonuçlarına göre aldım 3 yıldız alan lastiklerden biriydi Michelin Alpin2,Goodyear UG6 ve Bridgestone ilk üçtü fiyatıda makul olduğu için aldım. Kar lastiğinin kesinlikle faydalı olduğunu bilen biri olarak ( işim gereği Kars,Ardahan,Ağrı gibi yerlerde kışın araba kullanmak durumundayım ve bugüne kadar bu lastikler sayesinde hiç zincir takmadım ) ne alırsan al faydasını görürsün derim
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|