"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #121 | |
| Senior Member | Re: Arkadaslar Kiş Gelıyor Yakındır artık Hangi marka model kar lastiği tavsiye edersiniz Alıntı:
| |
| | |
| | #122 | |
| Team audi Kayıt Tarihi: 21-06-2005 Yaş: 30
| Re: Arkadaslar Kiş Gelıyor Yakındır artık Hangi marka model kar lastiği tavsiye edersiniz Alıntı:
225/60/16 olması lazım cms shopa bır bak almadan once
__________________ | |
| | |
| | #123 |
| Aktif Üye | Re: Arkadaslar Kiş Gelıyor Yakındır artık Hangi marka model kar lastiği tavsiye edersiniz
nokian ın bi modeli war, üzerinde yuwarlak metaller war, bu metaller sadece zemin yumuşak olduğunda (kar,buz) ve sıcaklık düşük olduğunda, lastikten dışarı doğru uzuyorlar.. kuzenim kullanıyordu, bi keresinde kar nedeniyle yolda takılmış bi imprezayı minik polosuyla bu kar lastiklerinin yardımıyla çekmiş |
| | |
| | #124 |
| GERMANCARS | Re: Arkadaslar Kiş Gelıyor Yakındır artık Hangi marka model kar lastiği tavsiye edersiniz
öyle bi model varsa çok pahalıdır herhalde... ama süper bi teknik uygulamış adamlar
__________________ 1- Dayak nedir? 2- Neden atılır? |
| | |
| | #125 |
| sennaisthebest Kayıt Tarihi: 23-09-2004 Yaş: 35
| Re: Arkadaslar Kiş Gelıyor Yakındır artık Hangi marka model kar lastiği tavsiye edersiniz www.adac.de sayfasında test bölümünde bu yılın güncel kış lastikleri testleri var ebatlara göre bakıp fikir alabilirsiniz. Ben Bridgestone LM18 kullanıyorum memnunum , Alpini şirket araçlarımızda kullanıyoruz onlarda çok iyi, özetle en vasat kış lastiği bile kışın yaz lastiğinden 10 kat daha iyi yol tutar, kesinlikle takılması gerekli. Özelikle İst.da oturanların kışın yaşadıkları rezaletleri geçen sene görünce bu lastiklerin zorunlu hale getirilmesi gerek diye düşünüyorum.
|
| | |
| | #126 |
| Senior Member | Re: Arkadaslar Kiş Gelıyor Yakındır artık Hangi marka model kar lastiği tavsiye edersiniz
ben bugun aldım....umarım memnun kalırım....kazasız,,,,belasız,,,baloncuksuz,,,,,gü nlerde kullanırım..... ben nokian wr aldım.....en iyi kış lastiklerinden dediler filandiya markasıymış....umarım iyidir.... |
| | |
| | #127 | |
| SINGLE LENS REFLEX Kayıt Tarihi: 07-12-2004 Yaş: 26
| Re: Arkadaslar Kiş Gelıyor Yakındır artık Hangi marka model kar lastiği tavsiye eders Alıntı:
... ayrıca uzun vadede bütçeye de zararı olmaz,
__________________ | |
| | |
| | #128 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 30-03-2005 Yaş: 25
| Re: Arkadaslar Kiş Gelıyor Yakındır artık Hangi marka model kar lastiği tavsiye edersiniz
Ben Lassa Atract kullanıyorum daha yeni aldığım için kış performansını bilmiyorum. Bakıcaz bu kış nasıl olacak. |
| | |
| | #129 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 24-10-2005 Yaş: 27
| Re: Arkadaslar Kiş Gelıyor Yakındır artık Hangi marka model kar lastiği tavsiye edersiniz
arkadaslar bugun ankaraya ilk kar dustu ben de hala alamadim lastikleri, gerci ben -galiba- sadece cekerlere alacagim (alabilecegim) artik ankaranin karinda idare etmeye calisagim. istanbul.u bilmem ama ankara.da ben civili lastiklerin cok faydasini gordum, bir onceki aracim uno.da cekerlerde civili wardi. 5 sene yilda 4 ay uzerinde gezdim, evim dikmen.de -ankaralilar bilir- bir gun yolda kalmadim, ozellikle ankara gibi yokusau bol, kisi sert gecen yerlerde civili lastikler faydali, ancak benzin sarfiyatini arttirdigi gibi, citirda citir gusel bi ses veriyo kafaniz sisebilir. asagidaki linkte birkac marka /model lastikleri bulabilirsiniz, umarim isinize yarar. http://www.tirerack.com/tires/survey...C&sortValue=16 karsız gunler dilerim !! |
| | |
| | #130 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Mevcut hava şartlarında bu konuyu güncellemek istiyorum... Bende evdeki araçlardan birine KIŞ lastiği almak istiyorum...Bizim buralar baya yüksekte kalıyor, İstanbulda şehir merkezinde 10cm kar varsa bizim burada 30 cm kar oluyor en aşağı, yağmurda aynı şekilde...Şartlar kötü yani... Şimdi hiç fiyat konuşulmamış ama yaklaşık olarak 4 adet kış lastiği kaça patlıyor merak ediyorum..Mesela 195/65/15 boyutlarında ortalama bir lastik boyutu için Nokian yada Pirelli marka lastikler ortalama olarak kaç paraya geliyor? En kısa sürede bende alacağım, araştırmaya başladım şimdi...
__________________ Team VW |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|