Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Teknik Yardım..

Anket Sonuçlarını Göster:
0 0%
Oy Verenler: 0. Bu ankete oy veremezsiniz

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 02-10-2005, 21:31   #121
Senior Member

onur_26 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Fiesta
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Re: Arkadaslar Kiş Gelıyor Yakındır artık Hangi marka model kar lastiği tavsiye edersiniz

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi deniz 1985
Eskimo reklamını hatırlarmısın? AUDİ-------------QUATTRO
yok bilmiyorum nasıl?

onur_26 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 03-10-2005, 12:09   #122
Team audi

ahmetakgun - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Re: Arkadaslar Kiş Gelıyor Yakındır artık Hangi marka model kar lastiği tavsiye edersiniz

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi PASSATCI
arkadaşlar bizim lastikleri değiştirmemiz gereklimi?araba Quattro yolda kalırmı 8800km. de filan lastikleri Continental marka.225/65/16 ölçülerinde olması lazım yada 225/60/16 olması lazım.Babam alıcam kar lastiği diyor.Hangisini alalım?bütçe önemli değil pek yani iyi bir lastik hangisi?Çok da tuzlu olmasın tabi

225/60/16 olması lazım cms shopa bır bak almadan once

Eski 05-10-2005, 17:54   #123
XSi
Aktif Üye

XSi - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

nokian ın bi modeli war, üzerinde yuwarlak metaller war, bu metaller sadece zemin yumuşak olduğunda (kar,buz) ve sıcaklık düşük olduğunda, lastikten dışarı doğru uzuyorlar..

kuzenim kullanıyordu, bi keresinde kar nedeniyle yolda takılmış bi imprezayı minik polosuyla bu kar lastiklerinin yardımıyla çekmiş

XSi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 05-10-2005, 23:55   #124
GERMANCARS

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

öyle bi model varsa çok pahalıdır herhalde...
ama süper bi teknik uygulamış adamlar

Eski 30-10-2005, 23:28   #125
sennaisthebest

mbarkut - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

www.adac.de sayfasında test bölümünde bu yılın güncel kış lastikleri testleri var ebatlara göre bakıp fikir alabilirsiniz. Ben Bridgestone LM18 kullanıyorum memnunum , Alpini şirket araçlarımızda kullanıyoruz onlarda çok iyi, özetle en vasat kış lastiği bile kışın yaz lastiğinden 10 kat daha iyi yol tutar, kesinlikle takılması gerekli. Özelikle İst.da oturanların kışın yaşadıkları rezaletleri geçen sene görünce bu lastiklerin zorunlu hale getirilmesi gerek diye düşünüyorum.

mbarkut Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-10-2005, 01:48   #126
Senior Member

ahmetd - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder

ben bugun aldım....umarım memnun kalırım....kazasız,,,,belasız,,,baloncuksuz,,,,,gü nlerde kullanırım.....
ben nokian wr aldım.....en iyi kış lastiklerinden dediler filandiya markasıymış....umarım iyidir....

ahmetd Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-10-2005, 17:35   #127
SINGLE LENS REFLEX

Re: Arkadaslar Kiş Gelıyor Yakındır artık Hangi marka model kar lastiği tavsiye eders

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi PASSATCI
arkadaşlar bizim lastikleri değiştirmemiz gereklimi?araba Quattro yolda kalırmı 8800km. de filan lastikleri Continental marka.225/65/16 ölçülerinde olması lazım yada 225/60/16 olması lazım.Babam alıcam kar lastiği diyor.Hangisini alalım?bütçe önemli değil pek yani iyi bir lastik hangisi?Çok da tuzlu olmasın tabi
mevcut lastiklerin yaz lastiği ise ... kesinlikle taktır ... çok fazla artısını görürsün ... yere daha iyi tutunan quattro ... ayrıca uzun vadede bütçeye de zararı olmaz,

Eski 31-10-2005, 23:26   #128
Junior Member

profescobar - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Ben Lassa Atract kullanıyorum daha yeni aldığım için kış performansını bilmiyorum.
Bakıcaz bu kış nasıl olacak.

profescobar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-11-2005, 03:07   #129
Aktif Üye

zavulon - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

arkadaslar bugun ankaraya ilk kar dustu
ben de hala alamadim lastikleri, gerci ben -galiba- sadece cekerlere alacagim (alabilecegim) artik ankaranin karinda idare etmeye calisagim.

istanbul.u bilmem ama ankara.da ben civili lastiklerin cok faydasini gordum, bir onceki aracim uno.da cekerlerde civili wardi. 5 sene yilda 4 ay uzerinde gezdim, evim dikmen.de -ankaralilar bilir- bir gun yolda kalmadim, ozellikle ankara gibi yokusau bol, kisi sert gecen yerlerde civili lastikler faydali, ancak benzin sarfiyatini arttirdigi gibi, citirda citir gusel bi ses veriyo kafaniz sisebilir.

asagidaki linkte birkac marka /model lastikleri bulabilirsiniz, umarim isinize yarar.

http://www.tirerack.com/tires/survey...C&sortValue=16

karsız gunler dilerim !!

zavulon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-11-2005, 14:16   #130
GermanCarFan

blackjack - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Mevcut hava şartlarında bu konuyu güncellemek istiyorum...

Bende evdeki araçlardan birine KIŞ lastiği almak istiyorum...Bizim buralar baya yüksekte kalıyor, İstanbulda şehir merkezinde 10cm kar varsa bizim burada 30 cm kar oluyor en aşağı, yağmurda aynı şekilde...Şartlar kötü yani...

Şimdi hiç fiyat konuşulmamış ama yaklaşık olarak 4 adet kış lastiği kaça patlıyor merak ediyorum..Mesela 195/65/15 boyutlarında ortalama bir lastik boyutu için Nokian yada Pirelli marka lastikler ortalama olarak kaç paraya geliyor?

En kısa sürede bende alacağım, araştırmaya başladım şimdi...

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları