"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #101 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
| Re: Arkadaslar Kiş Gelıyor Yakındır artık Hangi marka model kar lastiği tavsiye edersiniz
En altta betona temas edeni bir kontrol etsen iyi olur
|
| | |
| | #102 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 28-12-2004 Yaş: 34
| Re: Arkadaslar Kiş Gelıyor Yakındır artık Hangi marka model kar lastiği tavsiye edersiniz
Arkadaşlar lassa snoways çok güzel..fiyatıda makul..
|
| | |
| | #103 |
| Coop ft Dragger;ban song Kayıt Tarihi: 04-07-2005 Yaş: 24
asfalt sıcaklığı 11-12 derecenin altına düştüğü zaman kış lastikleri daha etkili oluyo normal lastiklere göre.ben aracıma kışın michelin alpin takıyorum.lastikler orjinali ile aynı ebatta.uludağa çıkarken hiç zorluk yaşamadım bu arada araç ta subaru legacy 4 çeker yani onun da faydasını gördüm tabi...
|
| | |
| | #104 |
| adım mustafa.. | Re: Arkadaslar Kiş Gelıyor Yakındır artık Hangi marka model kar lastiği tavsiye edersiniz
mıchelin alpin a2 karda tatmin edivi tutuş sağlar ve özellikle kuru zemindeki rahatlığıyla bazı müşterilerimiz 4 mevsim kullanıyolardı..
__________________ TEAM TRABZONSPOR |
| | |
| | #105 | |
| Team audi Kayıt Tarihi: 21-06-2005 Yaş: 30
| Re: Arkadaslar Kiş Gelıyor Yakındır artık Hangi marka model kar lastiği tavsiye edersiniz Alıntı:
Son dedıgın olmasaydı nasıl yanı dıyıcektım dostum sen lastıklerı cıkart janta yoğurt lastıgı gecır gene cıkarsın uludağa
__________________ Mesajı son düzenleyen ahmetakgun : 28-09-2005 - 18:55 | |
| | |
| | #106 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Karşıyaka Otomobil: Peugeot 207 RC
Kış lastiği ile dediğim gibi aracın kaç çekişi olduğu önemsiz rahatlıkla uludağa tırmanabilirsiniz..
|
| | |
| | #107 |
| Coop ft Dragger;ban song Kayıt Tarihi: 04-07-2005 Yaş: 24
| Re: Arkadaslar Kiş Gelıyor Yakındır artık Hangi marka model kar lastiği tavsiye eders
''lastıklerı cıkart janta yoğurt lastıgı gecır gene cıkarsın uludağa'' |
| | |
| | #108 |
| Aktif Üye | Re: Arkadaslar Kiş Gelıyor Yakındır artık Hangi marka model kar lastiği tavsiye edersiniz
BiLirKisi bir arkadaş çok az kullandığı 185-65-15 ebatlarındaki Pirelli snowsportları satıyor 4 adet 275 ytl'ye.Fiyat bana uygun geldi.Fakat ben bu lastiği Corsaya takmayı düşünüyorum.185-55-15 şu anki kullanılan ebat.Arkadaş sürter fln dedi ben arabaya genelde tek veya annemle biniyorum.Senin düşüncen nedir bu konuda alayım mı o lastikleri yoksa karda yatsın mı araba kapının önünde |
| | |
| | #109 |
Ebatlar müsait bence.. 2.el i görmeden birşey diyemem..Sarf malzemesi sonuçta..
|
| | |
| | #110 |
| GERMANCARS | Re: Arkadaslar Kiş Gelıyor Yakındır artık Hangi marka model kar lastiği tavsiye edersiniz
ya arkadaslar istanbulda normal lastikli normal bir arabanın dolasamayacağı kadar kar senede 3 gün falan oluyor, biraz cesaretli olup, biraz da teknik bilmek lazım sadece karda kullanmak için, ama sonuçta ben de kış lastiği almayı düşünüyorum bu ayrı bir konu ![]() ayrıca nedir bu uludağ sevdası, toplanıp gidelim bari
__________________ 1- Dayak nedir? 2- Neden atılır? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|