"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-12-2006
| izmirde düzgün egzozcu?
arkadaşlar bugün izmire geldim ama yolda galiba bozuk olduğu için yollar egzozun kaynağı kopmuş egzozlar düşmüş bunu yaptırabileceğim egzozcu nerede var çok izmirin her tarafını bilmiyorum iş yerimiz tuborg un fabrikasının çaprazında bornova sanırsam oralara yakın konakta kalıyorum bildiğim bornova 3.sanayi sitesi var oda yer olarak biliyorum yani o ilk dediğim bölgede olursa iyi olur yakın olmasından dolayı bi yardımcı olabilirseniz sevinirim. teşekkürler iyi geceler.
|
| | |
| | #2 |
| Doctor |
izmirde 3. sanayide bornovada egzos market var orası iyi.metro yolunun yanındaki yoldan git,metronun sanayi ve stadyum durağı arasında,köprünün köşesinde
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| | |
| | #3 |
| ÜzgünBakanÜye |
bende gördüm orayı biraz gezin görmemen imkansız hertarafta egzoslar var |
| | |
| | #4 |
| Doctor |
yada su kanalını bulduysan snayide biyerde,güney yönde takip et kanalı,bittiği yerde sağda görüceksin ![]() forumda oraya iş yaptıran vardı.
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| | |
| | #5 |
|
hmm bi bakayım yarın bide bu izmirdeki polisler ne bole yaa gecenin 11 inde radara girdim sahilyolunda |
| | |
| | #6 |
| Doctor |
alkol çevirmesi,kimlik kontrolü,arama,radar 24 saat mevcuttur
| | |
| | #7 |
|
dikkatli olucaz demekki o egzozcunun telefon numarasın falan varmıdır
|
| | |
| | #8 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
Uslu egzoz u bilirim .. tavsiye ederim.
__________________ |