"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 11-12-2007
|
Merhabalar, Bir süre önce bujileri yeniletmiştim. Bu işlemden sonra arabayı her çalıştırdığımda benzin kokusu geliyor, klimayı açarsam koku daha da artıyor ve bir süre sonra kayboluyor. Servise götürdüğümde kaynağını bulamadılar (sözde). Sizce problem ne olabilir? Birşeyi tamir ederken neyi bozmayı başardılar? |
| | |
| | #2 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
benzin hortumundan kaçırıyordur.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #3 |
| Serhat 10 Kaplan Gücünde |
aracı bilmiyorum ama ateşleme sorunu gibi benzin kokusu geldiğinde motor sarsıntılı mı çalışıyor ?
__________________ Kendinden Prensli Beyaz At Ormanda SERHAT 5 Serdar 10 Kaplan Gücünde
|
| | |
| | #4 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
bence sadece hortumdan yada kelepçeden kaçırıyordur.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! Mesajı son düzenleyen KLL : 12-09-2008 - 10:56 |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 14-09-2007 Yaş: 24
|
eğer çalışma sırasında sarsıntı yaşanıyorsa yada bir terslik hissediliyorsa, bujilerden biri veya birkaçı işlemiyor olabilir.
|
| | |
| | #6 |
|
Hortumdan, vs olduğunda koku bir süre sonra kaybolur mu peki?
|
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 14-09-2007 Yaş: 24
|
kaybolmaz hatta artar.
|
| | |
| | #8 |
|
hortum soğukken kaçırıyordur sertleştiği için, ısnınca yumuşayıp kılcal çatlağı tıkıyorsa ısınınca kaçırmaz.bizim firmadaki tipo öyleydi. olasılık var yani.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #9 |
|
Yok abi, motora benzin giren yerdeki contaları değiştirdiler düzelmedi yine. Offf delirmek üzereyim!
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|