"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| ZugoR |
2-3 seferdir yeni transite euro dizel koymasanız olur cart curt diye söyleniyordum bizimkilere bugün seata normal mazot doldurduk babama dedim buna euro dizel dolduruyordunuz ne oldu diyorum ısrarla benden iyi bilicen diyor faturalara baktık önceki 180 lira şimdi 140 lira "45 litre mazotla 860km'de ışık yandı klima açık+ş.içi"(5.1 litre) Sonuç:Normalde euro dizel doldurduğumuz arabaya normal mazot doldurduk 10 km yaptık şimdilik sorun yok sakıncası varmıdır?ne gibi sorunlarla karşılaşıcaz? ![]() not:aynı istasyonda 1 ay önce megane II'yede normal mazot doldurduklarını gördüm ![]() ayrıca cdti ve yeni transitede normal koysak olurmu??? şimdiden teşekkürler...
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
vw lere bişe olmaz diye tahmın ediyorum ama diğerlerinde şansınzı fazla zorlamayın |
| | |
| | #3 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
güzel soru ![]() en çok enjektör pompaya mal olur size ![]() 40ytl den kaçacam derken 4 - 5 bin ytl kaçmasın dikkat edin.
__________________ |
| | |
| | #4 | |
| ZugoR | Alıntı:
![]() Yarın zaten sanayiye gidecekti servis işareti çıkmıştı 2 gün önce
__________________ www.otvyehayir.com | |
| | |
| | #5 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
eskı transıtler yanık yağlada gider sorun etme ama yenı pompa ve enjektörler çok hassas kalitesiz euro disel bile sorun yaratabilir
__________________ |
| | |
| | #6 | |
| ZugoR | Alıntı:
enjektörler vs aynı değildir galiba
| | |
| | #7 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
bence hiçbirşey olmaz..
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #8 |
| '95 |
Aman..Dizel makineler çok hassas.İllaki Euro Dizel. Common rail enjektör bunlar beyler yapmayın ya nasıl birşey olmuyormuş.. Kamyon mu bu.. Tek sefer hadi olmadı. Sürekli kullanımda illaki problemler olacaktır.
__________________ Skyline GT-R |
| | |
| | #9 |
| aT_hIrsIzI™ |
o 1.4 tdilar 3 silindir ve pompa-meme olması lazım common-raillere göre daha dayanıklı ancak uzun vadede mutlaka sorun yaşatır gerçi polo 6n2 kasadada bu motor vardı 2000-2001 yılı olması lazım o zamanlar pek eurodizelde yoktu adamlar mecburen normal mazot koyuyordu ve o makinalar hala yürüdüğüne göre bundada pek birşey olmaz ama misal eurodizelle 250k km yaparsa bununla 150k km yapar motor
__________________ |
| | |
| | #10 | |
| ZugoR | Alıntı:
Bundan sonra almamaya çalışırız bu arabayada bir kere pompacı sormadan benzin doldurmuştu tabi masraflar o istasyon ödedi ama bunda adam sordu abi normal performansını etkilemiyormu dedi pederde yoo dedi
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|