Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Teknik Yardım..

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 22-09-2008, 20:40   #1
Junior Member

Otomobil: Honda Accord 2.4
Honda Accord Bi-xenon Far ve Performans Yardım

Merhabalar...

2004 Honda Accord 2.4 exe aracımın uzunlarınıda xenon yapmak istiyorum?
Yapmıs birileri varmı, yapanı duydunuzmu yapılabilirmi? bilgisi olan varsa cok mutlu olcam..

Cunku koltuk ısıtmadan DVD playera tv ye kadar hersei olan aracımın en buyuk eksigi bi-xenon farlar; uzunlar hic guzel olmuo.Cool blue yaptım uzunları yinede guzel olmadı.

Birde 16 olan jant ebatımı 17 yapmak istiyorum.Tuketim ve performans acısından bir degisiklik olurmu? olursa ne ölçüde olur ? VSA katalogunda lastik degiskiligi durumunda VSA yı kapatın diyor, acaba 17 jant kullanmam durumunda VSA fonksiyonlarında bir bozulma olabilirmi ? ( bana olmaz gibi geliyor ama )

Diger sorumda kutu içi filtreler.Bir önceki aracımda ( honda hr-v manuel di) acık hava filtresi yapmıstım cok guzel olmustu.Fakat debimetreyi bozacagı icin acık filtrenin accorda uygun olmayacagını söylediler.Kutu içi filtreden ses ve performans anlamında ne kadar verim alabilirim, tüketimi cok arttırırmı ?

Bu konularda yardımcı olacak bilgi dolu kardeslerimi, abilerimi simdiden sevgi ile selamlıorum...

Tesekkürler

accordingtome Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-09-2008, 21:55   #2
Doctor

initial-d - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 1,6 Corolla
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
bixenon yapan durmadım ama mavi ampul yerine kaliteli ve güçlü ışık veren beyaz veya sarı ampul almanı tavsiye ederim.olmaz ya belki elektrik sisteminde problem olabilir taktıktan sonra.ve sonradan takılan bişey olduğu için hem size hem çebvreye zararlı olabilir

17 inç yapmak konfor ve tüketimi biraz olumsuz etkiler ama yoltutuşta hemen hemen bi değişiklik olmaz.yanağı küçültüp tabanı büyütürseniz olurki buda konforu ciddi etkiler.ayrıca büyüyenç jantla araç yüksekliği artması dezantaj bile olabilir.vsa tekerlek hızlarına dayanarak ölçüm yaptığı için aracı dengelemede belki sorun yaşana bilir çünkü tekerlek çapını değiştireceksiniz.ama bu konudan tam emin değilim

açık filtreye gerek yok.sesten başka bişey vermez.belki performans kaybı bile yaşatabilir.kutu içi filtre daha iyidir.ses ve performans farkedilir derece artmayabilir

Eski 22-09-2008, 22:52   #3
Junior Member

Tesekkür ederim...

Aslında yeni cıkan 2009 accordun jantlarını takmak istiyorum.Cok guzel gorunuyorlar.Ama isaret ettiginiz supheleri tasıyorum bende

Beyaz ısık veren ampuller ciddi bi opsiyon ama ben selektör attıgımda luks segmentteki araclar gibi far xenon gibi hemen yanıp sonsun istiorum cok sık oluor.Ama elektrik sisteminin kaldırmayacagı soylendi o yuzden merak ediyorum hic yapan varmı diye...

Eski 25-09-2008, 15:50   #4
KLL
i turned my hair again

KLL - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
bixenon merceği alıp onun içine halojen ampul takarsanız dediğiniz gibi çalışır .ani şekilde selektör yapılır.

KLL Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-09-2008, 00:24   #5
Junior Member

Anamm öle olabilirmi ?

Mercegi nerden temin edebilirim ? Birde farın icine yerleştirilmesi cokmu zor olur acaba ?

Ben aslında standart bir xenon kit alıp uzunlara takmayı dusunmustum ama o sekilde yapılamayacıgını soylemisti servisim.

Ani sekilde selektor mercekle olacaksa super olur ?

Nerden bulabilrimki acaba ?

Cevap

Bookmarks

Etiketler
accord, honda, performans, xenon

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları