"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
Beyler bildiğiniz marka ve modellerin ağırlıklarını buraya yazabilirmisiniz veya kullandıklarınız yazsanız da yeter jant+lastik diyede olur bi arşiv oluşturalim eger varsa bunları bılabileceğimiz bi teknik verileri içeren bi sayfa vs oda olur...
|
| | |
| | #2 |
| ultrAslan Member Kayıt Tarihi: 14-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: yok
|
Hayırdır abi jant mı alıyosun |
| | |
| | #3 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
König Traffic var yanlış bilmiyosam 6-7 kilo civarı Oz Superleggera var o da 7-8 kilo bişey olması lazım Kosei K1 var 7-8 kilo civarı Oz Superturismo GT ler vardı kaç kilo tam hatırlamıyorum ama baya hafif
__________________ ylmzsylyc | NikonMania |
| | |
| | #4 |
| nuriQocca |
k-speed daytona..ağırLığını biLmiyorum havaya kaLdırdığımda yok canım demiştim çok hafif 17' ve LastikLerimdende memnunum marshaLL matrac 205 40 17 ama ısLak ta yoL tutuşu kötü.. jantLarı tavsiye ederim:benim ki daytona goLd: bunLarda diğer renkLeri:
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Japanese Car Fan |
beyazı guzelmıs bnm bıldıım eta beta nın rochel ı cok hafıfmıs 6-7 cıvarıydı yanlıs hatırlamıosam ılerde bu janttan takıcam arabaya mutlaka |
| | |
| | #6 |
| GRAFİK VE TASARIM Kayıt Tarihi: 05-02-2008 Şehir: TRABZON Otomobil: ...
|
sinan bu jantlar cok yakışır senin corolla ya..... sarısını beğendim
__________________ DAHA ZEKİ OLABİLMENİN TEK KURALI; DAHA ZEKİ BİRİYLE OYNAMAKTIR.. |
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
bence bronz spoon replikası al siyah arabada süper olur ultra hafif bi jant almana gerek yok 500hp değil ki araba yetmedide janttanda ağırlık kıstık uçucaz diyesin |
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
beyler arşiv yapacaz yaw jant aldıgım yok ama resımlı bı arsıv olursa neden olmasın özgür senın elınden cok jant gecmıştır neıdr bu jantların agırlıkları kac kg a kadar hafif kac kg dan sonra ultra hafif oluyo ve stock jantlar ne kadar olur ortalama alimınyum için ...
|
| | |
| | #10 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
2.75kg yani bi jant imkansız öyle bişey |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|