"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| Grand Cherokee ler kac senesinde ön far degıstırdı?
Arkadaslar bı arsa satıcam alıcı da bana nakıt para artı aracını vericek. Şimdi aracı henuz gormedım ama emlakcının dedıgıne göre 2002 model dizel Grand Cherokee imiş. Ve farları yuvarlakmış. Yuvarlak farlar son kasada var dıye bılıyorum ben.o yuzden de bı garıp geldı.ınternetten baktım ama buamadım 2002 de yuvarlak farlı bı arac. Bu hangisi? crd mi tdi mi? nedir yani hangi grand cherokee??? Yardımcı olursanız cok sevinicem. |
| | |
| | #2 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Grand değilde bir ufağı olmasın o?
__________________ Team VW |
| | |
| | #3 |
| ![]() Yani bu?
| | |
| | #4 |
| aT_hIrsIzI™ |
bunlar liberty
__________________ |
| | |
| | #5 |
| aT_hIrsIzI™ |
__________________ |
| | |
| | #6 |
|
O zaman koyduğun ilanda arabanın yanında neden Cherokee yazıyor? ![]() Liberty kimi pazarda kullandıkları isim, Türkiyede o isimle satılmıyor... ABD falan Liberty olarak biliyor...
| | |
| | #7 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
|
yuvarlak farlılar cherokee. grand cherokee ler kare farlı.
|
| | |
| | #8 |
| Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası Şunlara yuvarlak demediklerini umuyorum...Ama bu seri de baya yeni değil mi? 2002 olması imkansız, 2002'de kare far..
| | |
| | #9 |
| aT_hIrsIzI™ |
açıklayıcı olsun diye liberty dedim zaten biliyorum yoksa cherokee adıyla biraz kaşırıyor burada ondan
__________________ |
| | |
| | #10 |
| SARMAN |
cherokee nin liberty serisidir çok büyük bir ihtimalle grand felan olmaması lazım yuvarlak far ise 2002 grand cherokee ise yuvarlak far olmuyo böyle onlar ![]() bu 2002 grand cherokee
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|