"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| The Firestarter Kayıt Tarihi: 24-03-2008 Şehir: ANKARA Otomobil: VW
| golf4 far problemi :(
arkadaşlar golf4 aracımın park ampullerini beyaz ledli yapmıştım geçenlerde bir çukura girdim ve parklardan bir tanesinin yanmadığını farkettim o gece sabah olduğunda bir de baktım ki park ampulü farın içine düşmüş, bunu nasıl çıkarabiliriz? kendimiz yapabilir miyiz? şimdiden teşekkürler
|
| | |
| | #2 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
|
Farı sök ters çevir deliğinden düşsün
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Senior Member |
Farın arkasında kapak gibi bişi varsa ordan çıkarabilirsin,arabayı yokuş yukarı ileri geri yaptırarak bile çıkartabilirsin ordan Oda olmazsa güçlü bir elektrik süpürgesi ile çekmeyi dene.
|
| | |
| | #4 |
|
farın arkasında kapak yok golf ün ön farı nasıl sökülüyor bilen var mı? |
| | |
| | #5 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Arkasında kapak olmaz, ya deliğinden çıkarmaya çalışacaksın ki zannetmiyorum olabileceğini... Çıkmasının tanesi 50-100 arası bişeydir yeni far al uğraşma... Yoksa camı sök tak kendin yapamazsın, başkası da yine o kadar para alır...
__________________ Team VW |
| | |
| | #6 |
| '95 |
Farı sökeceksin mecburen..Golf 4ün kapt altını iyi bilirim..Farların arkasına el bile zor girer ki ampülleri deiştirmekte baya uğraştırır.Altı üstü 2 bilemedin 3 somun vardır farı tutan..Muhtemelen ikidir ikisini söküp elektrik bağlantısını da söküp motora zarar vermden dikkatlice alacaksın. Sanayiye git ya da hiç uğraşma bi 5-10 lira verirsn..
__________________ Skyline GT-R |
| | |
| | #7 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
| far mapulünü sök, bir sert elektrik telini hafifçe eğ, ucuna poster asmaya yarayan plastilin gibi olan malzemeen sar, tel ile park ampulünü yakalamaya çalış. olmaz ise farı sök ampul değilinden çıkart.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #8 |
| alpi |
farlari cikarmak icin on tamponu sokmek gerekir cok basit cikarip takabilirsin tek sorun kaputun kilitinde onu cikartmayi becermen ve kaputu kapatmaman gerekir en iyisi sanayide o isleri hallet gitsin,cok ugrasirsin cunku...
__________________ golf GTI |
| | |
| | #9 |
|
tamam arkadaşlar sanayiye gideceğim çok teşekkür ederim aslında farı söktürmüşken angel yaptırsam Ankarada angel yapabilecek yer var mı tavsiye edeceğiniz?
|
| | |
| | #10 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
|
Normal farlara sonradan angel yaptırınca güzel olmuyor. Zaten ampülü çıkarmak için farın içini açmıcaklar sadece yerinden çıkartıcaklar. Dediğim gibi normal farı açıp angel takıldığında hem buğu sorunu oluyor hemde farları yaktığında halkalar belli bile olmuyor. Hazır angel far çok daha iyi duruyor.
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|