"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| The Firestarter Kayıt Tarihi: 24-03-2008 Şehir: ANKARA Otomobil: VW
| Golf4 Far Camı Nasıl Açılır?
Arkadalar merhaba herkese 2 adet angel aldım beyaz renk ve golf4ün farlarının içini açıp takmak istiyorum kendim takmak istiyorum git ustaya yaptır diye akıl veren olmasın ayrıca tavsiye etmem açma diyen de olmasın açmak istiyorum kafaya taktım hazırları satılıyor hiç demeyin ![]() en kolay nasıl açarız yardımcı olursanız çok sevinirim çok dua ederim sizlere şimdiden teşekkürler ayrıca açtıktan sonra angelları ve far camını yapıştırmak için en güçlü hangi yapıştırıcıyı tavsiye edersiniz? far mika değil cam ona göre |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
sanayi tipi fön + ince uclu düz tornavida + falçata önce bunlarla sök çok yavaş yavaş yap zarar vermeden hem vakit geçirmiş olursun ![]() şarjlı matkap + 2mm matkap ucu + cırt kelepçe + şeffaf silikon bunlarda farları toplarken lazım olucak şeyler matkap hem angelların kablolarını geçirmek için delik açman gerekicek ona lazım hemde ufak 2 delik açıp cırt kelepçeyle angelları tutturman için lazım sonrada şeffaf silikonla yapıştırırsın tekrar camlarını |
| | |
| | #3 |
| The Firestarter Kayıt Tarihi: 24-03-2008 Şehir: ANKARA Otomobil: VW
|
anladım arkadaşım çok teşekkür ederim
|
| | |
| | #4 |
| Member Kayıt Tarihi: 12-09-2008 Şehir: cet Otomobil: mazda
|
Fozbas tam benim kafadansin...Ne yaptin sonucu bildirirmisin ben far ile ilgi bir konus acmistim uygulamali anlatmistim eger yapmadiysan goz at derrim.... Acelede etmemeyebak kirilmasin |
| | |
| | #5 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
silikonu şefaf alma siyah ısıya dayanıklı silikonlar var far camını yapıştırırken onu kullanmanı öneririm.
__________________ |
| | |
| | #6 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Otomobil Aydınlatması sitesinde detaylı bilgi bulabilirsin...
__________________ Team VW |
| | |
| | #7 |
|
BlackJack kart oyunlari ile aran nasil |
| | |
| | #8 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
iyidir , texas holdem favorim...neden sordun?
__________________ Team VW |
| | |
| | #9 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
kullanıcı adından olsa gerek ![]() yabancı bir forumda konu dallandığında şöyle demişti konu sahibi errrm can everybody spam somewhere else please
__________________ |
| | |
| | #10 |
|
Ben oyun sektorundeyim ondn sordum Benim ki birazdaha ilersi red-white-blue desem neyse bu konulari burda konusmayalim arkadasa saygisizlik olmasin.... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|