"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| nuriQocca | far yıkama?
arkadaşLar sonradan far yıkama mekanizması kurmak için ne gerekir? fabrika çıkışı oLanLarda siLecekLer çaLışırken çaLışıyo fLn ama ona gerek yok ana mekanizmayı nasıL kurarım? örnek EKcivic:![]()
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
yer varmı ? kendın yapacaksın nasılsa ayrı bir anahtar mekanızması ile yaparsın ayrı bir silgeç su motoru ile çok kolay. maksat tamponunda yer varmı ?
__________________ |
| | |
| | #3 |
| nuriQocca |
açarım,sağLam şekiLde sabitLerim contaLarım o sorun değiL hasan boyatıcam zaten tamponu fLn..mekanizma içeriğini,çaLışma prensibini pek biLmiyorum ..suyu normaL cam suyu deposundan aLcam gaLiba?
__________________ |
| | |
| | #4 |
|
evet ondan alacan bence cam suyu motorunda alma ayrı bir motordan al derım ben .
__________________ |
| | |
| | #5 |
| Senior Member |
far yıkama özelliği çok gerekli mi ya?bence boşver bozma tamponunu..ne o öle doğan slxler gibi |
| | |
| | #6 |
|
xenon farda ihtiyaç.
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Senior Member |
hmm bilmiodum bunu.
|
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
s2000 lerin tamponundaki far yıkama zamazingosundan al bence o daha güzel durur |
| | |
| | #9 | |
| nuriQocca | Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #10 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
aksarayda yoksa bile bulurlar hemen bence zor bi parça değil çünkü |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|