"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member Kayıt Tarihi: 12-09-2008 Şehir: cet Otomobil: mazda
| Far Bakımı Ve Angel
Merhaba arkadaslar saramıs far hepımızın kabusudur bende aynı sorunu yasadım. sizlere kendı farımı temızlerken yasadıgım deneyımlerı anlatmak ıstıyorum. Ayrıca park lambalarımız ıcın angel varı bır calısma yaptım bulunabılır malzemeler ıle farlamızı guzel bır hale getırebılırız.. ilk olarak far temızlıgı ile başlayalım ilk resimde farın ıcı dahı gorunmuyor ben bu halde nasıl gezmısım temızledıkten sonra kendıme kızdım dogrusu ![]() Farımızın ıcını acmak ıcın sıcak hava tabancası kullanmamız gerekıyor burada dıkkat edılmesı gereken sısıyı tum bırlesme noktalarına aynı mıktarda uygulayım farı ıkıye ayırırken kırılmasını onleyebılırız ImageShack - Hosting :: 55640836cw5.jpg ImageShack - Hosting :: 97961208nw0.jpg ImageShack - Hosting :: 30001071xp3.jpg Farlarımız kırmadan cıkardıysak eger temızleme ıslemıne gecebılırız temızlemek ıcın farklı temızleyıcıler vardır ben evdekı ocakların temızlıgı ıcın kullanılan yag ve tortu gıderıcı bır temızlık maddesı ıle temızledım burda en onemlı nokta farlarınız plastık ıse kesınlıkle tıner ıceren yada sprey temızleyıcıler kullanmamanızdır pastıgı erıtebılırsınız ImageShack - Hosting :: 67266780ek1.jpg temızlık ıslemı bıttıkten sonra sanayı tıpı sılıkon ıle aynı sekılde ısıtarak farı kapata bılırsınız kapatırken sılıkonu ıyı bırsekılde uygulamak gerekıyor askı durumda farlarda bugulanma meydana gelebılır... Simdı ıse farları acmısken bırkac modıfıkasyon yapmak ısteyen mucıt arkadaslara park angel yapımını anlatacagım ...... Bunun ıcın kullanacagımız lamba lcd monıtorlarde kullanılan ınce florasan lambalar ![]() ![]() buyuk lcd degıl kucuk arac ıcınde kullanılan tvlerın florasanlarını kullanacagız tanıdıgınız bılgısayarcı vs varsa oradan temın edebılırsınız... daha sonra hızalamayı yapıp drıl ıle uygun buyuklukte delık acıyoruz ImageShack - Hosting :: 123eh3.jpg ve florasanımızı dıkkatlıce bu delıklerden gecırıp uclarını plastık sılıkon ıle sabıtlıyoruz...Bu ıslemı yaparken fazla acele etmemek gerekıyor florasan cabucak kırılabılır. ![]() Bu işlem de bittikten sonra kabloları farın hava delıklerınden dısarı cıkartıp farı kapatıyoruz..Florasanın calısması ıcın inverter baglamamız gerekıyor florasanı aldıgımız yerde ınverterı bulamadıysak bununda kolayı oto aksesuarcılarda araba altı ıcın satılan basıt neon lambaların inverterlerını kullanabılırsınız ![]() ![]() Hepsı bukadar bu beyazlıgı gorunce ugrastıgınıza degecek... |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
fotoların çoğu açılmıyo |
| | |
| | #3 |
| Name : Erhan |
ben fotoları açtım ama fotolarda çok birşey belli olmuyor. İşlemin son halini araç üstünde resimlersen daha sık olur. eline sağlık
|
| | |
| | #4 |
| Member Kayıt Tarihi: 12-09-2008 Şehir: cet Otomobil: mazda
|
Resimlerin linkleri ImageShack - Hosting :: 70654542sm2.jpg ImageShack - Hosting :: 55640836cw5.jpg ImageShack - Hosting :: 97961208nw0.jpg ImageShack - Hosting :: 30001071xp3.jpg ImageShack - Hosting :: 67266780ek1.jpg ImageShack - Hosting :: 11yw0.jpg ImageShack - Hosting :: 111oz6.jpg ImageShack - Hosting :: 1000ly3.jpg ImageShack - Hosting :: zzrp1.jpg Aracın uzerınde cekmeı cok ısterdım ama su anda boya yapıyorum araca bıtınce eklerım daha iyi resimler var ılgılenırsenız yollarım |
| | |
| | #5 |
| The Firestarter Kayıt Tarihi: 24-03-2008 Şehir: ANKARA Otomobil: VW
|
arkadaşım sen angel ı halka şeklinde değil de çubuk şeklinde yapıp sabitledin sanırım doğru mudur?
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|