"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member Kayıt Tarihi: 28-05-2008
| eski kasa şahin ve dogan
arkadaşlar eski kasa şahin var ve bu şahinin göğüsü yani torpido gözleri falan kompile berbat durumda yani demek istiyorumki bu eski kasa şahine dogan gögüsleri takılırmı.takılırsa da bu dogan gögüslerini nerde bulabilirim 2. el ve sıfırlarını söylermisiniz ? takılmaz dersenizde saglık olsun |
| | |
| | #2 |
| Çılgın Programcı Kayıt Tarihi: 17-06-2005 Şehir: istanbul Yaş: 22 Otomobil: VW T5 hiç kırmızı & Opel Combo CityPlus 1.3 cdti
|
takılır sanırım gördüm çünkü 2.eli geç zaten 0 bile para değildir kuş serisinden bahsediyoruz...
|
| | |
| | #3 |
|
evet kuş serisinden bahsediyoruz da nerden bulabilirim (: biri taktırcakta nerden alcagını bilmiyor sanayiye falan dolaşmaya gitti şimdi ama bende yardımcı olmak istiyorum arkadaşa |
| | |
| | #4 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
takılır, takıyorlar taksiciler. büyük aksesuarcılar satıyor. ankarada en azından böyle.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
şaşmaz,ivedik organize yada iskitler sanayi de oto ünlü var ordan gidip bi komple istediği n model göğüs al götür taktır.onu döşemeciler söküp takıyolar yanlış bilmiyosam.ama tam olarak hepsi birbirine sıfır oturuyo diye biliyorum. |
| | |
| | #6 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
evet ünlü oto satar.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-05-2008
|
sanayide herhangi bi y.parçacıya git illaki satarlar veya satanıda tanırlar torpidoyu takma konusunda da illaki yardımcı olurlar yönlendirirler yani
|
| | |
| | #8 |
|
teşekkürler arkadaşlar |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dogan, eski, kasa, şahin |
| Konu Seçenekleri | |