"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| renaultsport | Re: en hafif 16 jant hangi markada ?
hafif + güzel bulmak lazım orjinaline göre...
|
| | |
| | #12 | |
| Clio RS Ph-Quick Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
| Re: en hafif 16 jant hangi markada ? Alıntı:
Ozgur Selam, Sen de araci yenilemissin gule gule kullan kazasiz belasiz insallah, kosei guzel jant ama 17 dusunmuyorum 16 benim icin yeterli. Superleggara gercekten mantikli bir secim olarak gorunuyor. | |
| | |
| | #13 | |
| Clio RS Ph-Quick Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 31
Spinner benim aracim Clio 1.6 16V tek bildigim 4*100 ebatinda jantlarinin oldugu bilmem gereken baska bir detay varmi ebati ile ilgili. Benim araca uyan en hafif ve kaliteli jant secimi sence ne olur (yine turkiye de bulunma sartiyla) Tesekkurler | |
| | |
| | #14 |
| Aktif Üye | Re: en hafif 16 jant hangi markada ?
ClioRS benim bildigim OZ BBS Kosei Speedline Compomotive tr de satılıyor..basta yazdım sanırım..fiyat olarak 16 ları ne kadar bilmiyorum ama kalite-performans olarak aracına uyucaklardır. kaliteleride iyi ama fiyatları tr de biraz yuksek sanırım. Cogu arkadas bundan sikayet ediyor ama estetik acıdanda hepsi iyi degil. 16 biraz az modelde varmıs sanırım. Gravity casting le yapılmıs bir jant almadıgın surece diger daha ucuz markalardada 2-3 kg farkeder jant basına 16 larda. Cadde ve gunluk kullanım icin oyle cok sıkıntın olmaz. Birde jantta hep diyorum en guzel jant sizin begendiinizdir model olarak. Pistte kimse arabanın jant modeline bakmaz ama sokakta oyle degil tabii..yakısanı sec bence 1-2 kg da agır olsun. daha cok zevk verir.
__________________ |
| | |
| | #15 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
bu arada abi arabayı mecburen yeniledim eskisi pert olunca arabasız kalmıyım diye aldım zaten pazartesi günüde askere gidiyorum | |
| | |
| | #16 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
hort bu jantların kg larını nerden bulabiliriz varmı bi sitesi karşılaştırma yapmış ve en onemlısı TR de bulabileceğimiz |
| | |
| | #17 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 15-12-2004 Yaş: 30
|
Arkadaşlar hafif olarak König Feather da var OZ Ultra ayarında...
|
| | |
| | #18 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
konuya bak ben askere gitmeden önce açılmış |
| | |
| | #19 |
| Team Lada |
sen askere gittin geldin askerliğini ettiiin konu halaa seni bekliyo işte |
| | |
| | #20 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
eveeet beyler cıvımak yok cevap bekleniyor
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|