"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| 2.0 Değil 1.6 | En Çok Düşüren Yaylar
Aracımda 3.5 cm lik voglant yaylar var fakat istediğim şekilde bir türlü alçalmıyor araba sanki yaysız gibi duruyor sormak istediğimse H&R 3.5 4.0 mm FK 3.5 4.0 mm Maxtrac 3.5mm Yaylar Var Aracıma Uyan Malesef 5cm 6cm yaylar yok yada var ben bulamıyorum Tecrübesi Olanlar Mutlaka Bilir Kanaatindeyim,Şuan Kullandıgımdan Daha Düşük Bir Görüntü Verebilecekmidir Bu Markalardan Herhangi Birisi? Yoksa Hepsi Aynımıdır?
__________________ Türkiyenin En Giderli 1.6 S40'ı Mesajı son düzenleyen Xenomorph : 09-09-2008 - 05:31 |
| | |
| | #2 |
| 306 420 507 Kayıt Tarihi: 31-05-2004 Yaş: 26
|
Şu an zaten standart amortisörle spor yay kullanarak sakat bir iş yapıyorsun amortisörün sağlığı açısından, onun için daha fazla düşüren yay kullanmanın sana ilerde çıkaracağı maddi zarar oldukça fazla olacaktır, yani bu açıdan kullanman sorunlu. İkincisi belirttiğin yaylarla görsel olarak daha fazla düşme elde etmen mümkün değil, sökmeye takmaya değmez, yanı sıra FK markasından yayda uzak dur. aracında büyük jant var mı? standart ebattan farklı lastik kullanıyorsan oda yükseltebilir aracı. Kısacası 3 cm civarı düşüren yaylarla araç zaten düzgün alçalmaz, daha fazla düşüren yaylarla araç inanılmaz sert olur bırak süspansiyonu başka yerlere zarar verirsin, yani istediğin görüntü için biraz paraya kıyman gerekiyor yayla olacak iş değil |
| | |
| | #3 |
| BNG & VTEC |
yayı koniyle kullanırsam daha cok duser tahmınım
__________________ |
| | |
| | #4 | |
| 2.0 Değil 1.6 | Alıntı:
Nerden Standart Amortisörü Cıkardın Anlamadım :S
__________________ Türkiyenin En Giderli 1.6 S40'ı Mesajı son düzenleyen Xenomorph : 09-09-2008 - 13:44 | |
| | |
| | #5 |
| 2.0 Değil 1.6 | Yok Abi Düşmüyor Araç
__________________ Türkiyenin En Giderli 1.6 S40'ı |
| | |
| | #6 |
|
valla bir arkadaşım koniyle yükselme meydana geldi demişti ama ne derece doğru bilemiyorum bana pek mantıklı gelmemişti... aracın hangi seneye ait? birde lastik ölçün orjinal mi |
| | |
| | #7 | |
215/45/17 var araçta birde benım ıstedıgım yere sıfır olmasından zıyade camurluk lastık aralarının kapanmaması :S onları kapatcak kadar dusse onada razıyım
__________________ Türkiyenin En Giderli 1.6 S40'ı | |
| | |
| | #8 |
|
aracına baktım, eğer ille niyeti bozdum diyorsan boş ver namiştayn falan FK'nın 60/40 mm düşüren bir yayı var nette... Volvo S40 Spor Yay 2000-2004 60-40mm | FK | Spor Yay fiyat baya okkalı ama Almanyada 120 euro bu grup yaylar, birde FK'nın kendi sitesinde bu model yılı için ben 60/40 mm göremedim iyice bir bakmak lazım, şunuda ekliyim bu yayı takınca kazık gibi olacak araba ama kesme biçme yapmaktansa bunu kullanman daha iyidir |
| | |
| | #9 | |
dedım abı ben sabahtan berı bosuna kontur harcıyorum sana o yuzden bu adamlar std yayı ısıtıp dusurmus falan olabılır ![]() yınede tesekkurler resımlerde gorduysen leylekstyle
__________________ Türkiyenin En Giderli 1.6 S40'ı | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|