"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 08-10-2008 Şehir: Corpus Christi/Texas Yaş: 18 Otomobil: 98 Chevrolet Camaro
|
Foruma yeni katıldım oncelikle herkeze selamlar. Aracım 1998 chevrolet Camaro. Yaklaşık 1 aydır check engine ısığı yanıyodu. En sonunda servise goturdum ve bana EGR valf snesorunde problem oldugunu ve parçanın tamamının değişip maniyfold ve enjeksiyon arasındaki boruların biriken karbondan temizlenmesini soylediler ve 450 dolar gibi bi fatura cıkardılar Sizce bunu başka bir yolla halletmemin yolu varmıdır? Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim... Şimdiden Teşekurler
|
| | |
| | #2 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
eğer valf değişecekse, ki o parçalar ucuz değildir fiyat sıradan olmayan bir model için uygun. ancak işçilik ve karbon clean da geçiriyor olabilirler dikkat. carbon clean denen şey sizinki gibi büyük motorlu bir araç için 70 80 ytl civarında olmalı Bosch servislerinde. ben benim arabaya öyel yaptırmıştım 6 silindir diye 60 ytl almışlardı halbuki listesi 90 ytl idi. manifodlun neden sökülmesi gerektiğini anlamadım, sadece sensör değişse olur. onun işçiliğide taş çatlasa 50 60 ytl tutar paragöz olmayan bir ustada.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #3 | |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| Alıntı:
| |
| | |
| | #4 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
hahahahha o zaman normal hocam allah iyiliğimi versin
| | |
| | #5 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| :d...:d...:d |
| | |
| | #6 |
|
magmaya yolculuk
| | |
| | #7 |
| |
| | |
| | #8 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 08-10-2008 Şehir: Corpus Christi/Texas Yaş: 18 Otomobil: 98 Chevrolet Camaro
|
Selamlar Yorumlar icin cok teşekkürler. Sorunu sanırım hallettim 2 dolara cozuldu. Egr falfi cıkardım altındaki conta yırtılmış (sanırım sıcaktan) onu yenisi ile değiştirdim gostergedeki ışık sondu. Ama nekadar uzun sonuc verir bilemiyorum. Bide manifolda giden borunun icinde karbon birikmişti onu da solvent ile yıkadım ve elektrik supurgesi ile cektim. Şimdilik oldu gibi gozukuyo ama ileriki zamanlarda ne olur bilemiyorum... |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2008
|
başka care olarak manifold ve diğer boru sistemi temizlenir ve egr valfi iptal edilir böylece birdaha kurumda yapmaz valfin açıp kapadığı deliğe tenekeden kapalı conta kesip monte edersen iptal olur böylece parca parasından kurtulursun ondan sonra yeni değerlerle bilgisayarla ayarlanır tamammm kesin çözüm camaro için 450 dolarda bedava ama kendin yapsan bunları yapabilirsinde bedava sadece conta parası onuda kestirirsin 5 lira bitanede sıvı conta 3 lira bide bunları söküp takmak için anahtarlar 50 lira 2 litrede gazyağı 8 lira diğer ıvır zıvırda senden olsun toplam 91 dolar )))) iş bitiminden sonra anahtar takımını falan satarsan 75 dolar ben olsam onun ciğerini bile sökerdim)))))) tam yazıyordum kiii sen bendende ucuza mal etmişsin helall.ama benim dediğimgibi yaparsan kesin cözüm performansta artabilir |
| | |
| | #10 |
|
egr valfi emisyon kontrolü için orada. nitrojen emisyonlarını engellemek için ölçüm yapıyor. amerikanın tüv işi kontrolleri var. pek olası değil yani.
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|