Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Teknik Yardım..

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 21-09-2008, 23:18   #1
şayinci17

neandria - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: doğan
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
doğan yay sorunu

arkadaşlar selamlar. daha öncedende forumda konu açmıştım kırmızı doğan aracım war 98 model. inanılmaz bi farklı süspansiyonu war baktırdım orj diyorlar daha öncekı tofaş araçlarım resmen kutuk gibi ydi çukurlar içimde hisederdim aama bu 403 otobus gibi yayalanıyo çukrdan geçince sizce bu iyimi bide 4 kişi binice yere sıfır gidiyo araç :S şimdi sorum şu aracın önünü biraz yere bastırmak istiyorum bunu kesmek yada ısıtarak besmak degilde başka biaracın yayı oluyosa yere yaklastırmak için bildiginiz warmı çunku tofaşlara yay üretilmedigini biliyorum yardımlarınız içinsagolun şimdiden

Eski 22-09-2008, 00:41   #2
---

emp:) - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: .
Çok esneme ve çökme varsa amortisörlerine baktırmanı öneririm.

Eski 22-09-2008, 18:58   #3
ultrAslan Member

eReN1905 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: yok
Amortisötler patlak olabilir.Çukurlarda filan ses yapıyomu?

eReN1905 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-09-2008, 19:41   #4
şayinci17

neandria - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: doğan
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
arkadaşlar amatsorlaer
saglam bnaktırdım arkdaşın şahinle geçtigim çukruda onun araba kütküt vuruyo benimki 403 gibi yaylanıyo çukurdan çıktıktan sonra spor yay olayı yok doganşllarda pekibaşka bi araba yayı warmı buna uyacak kestirmek yada ısıtarak sıkıstırmak istemıyorum keşke focusu satmasaydım P: 300 milyona sıfır spor yay doganda öel bi şans yok walaa 300 milyona kadar çıkarım ltfen yardım edin

Eski 23-09-2008, 05:30   #5
Senior Member

yayın görevi sarsıntıları absorbe etmek amortisörün görevide fazladan sallanmayı önlemektir.403 gibide sallanıyorsa bu çok haz verici olmalı ama beşik gibide yani.durum beşik gibiyken kimse amartisörlere sağlam raporu veremez vermesi için amartisörü söküp elle yoklaması lazım.sağlam amartisör ileri geri hareketi yavaş ve kararlı olmalı göbeğide sağa sola boşluk yapmamış olmalıdır.ileri geri rahat hareket ediyorsa patlamış görevini iyi yapamıyordur ve 403 edasıyla beşik gibidir yol tutuşunuda çok etkiler keskin virajlarda araç fazladan yatar.küt küt vurma olayıda sadece amartisörden değil ön takımdaki parçalardanda kaynaklana bilir buna viraj lastikleri salıncaklar rot ve rot kolu direksyon kutusu olabilir yada en basiti fazladan şişirilmiş lastik havalarındanda kaynaklanabilir.patlak amartisörde yaylanma çok olacağından sert çukurlarda amartisör sonuna kadar iner ve bu esnada vurma sesi gelir bunuda böyle anlarsın.amartisörleri daha iyi anlamak için sw araçlarda bagaj kapağındaki amartisörlere bakmak faydalı olur aynı sistem denebilir

HİGH_THC Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları