"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 05-09-2008 Şehir: Manisa Otomobil: Ford Focus
| bu jant fıyatı hakkında bılgısı olan war mı ??
arkdaslar kyowa 206 rc..bu jantın fıyatı nedır..2000 model focus ıcın uygunmudur ??? yardımcı olan arkadaslaraa sımdıden tesekkurler.. jant bu lınkte mevcuttur.. http://janthome.com/jant/kyowa/KR206_JRMBK.jpg |
| | |
| | #2 |
| ZugoR |
focusun rengi ne ?
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #3 |
|
araç kırmızı..camlarada sıyahh fılm olcak..kafamda 10 numara durcak gıbımee gelıoo ama fıyat nedırr...bızz ogrencı adamız abılerr =)) önemlı olan fıyat |
| | |
| | #4 |
| ZugoR | Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası buda fena olmaz kırmızıya ? fiyatıda fena değil
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #5 |
|
yoooqq ya saolasınn...benn o jantı dusunemıorum arabada.. ama fıyatı bıraz tuzlu gıbımee gelıo =))onun fıyatı nerden bulurz??? onu ogrensek super olur |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
bugun aradım adamları 800 den başlıyo 1200 e kadar devam edıyo fiyatları bu 2 sı arasında biseydir ayrıca lastiktede kampanyalır varmış 4 jant + 4 lastık 1300 fşyat cektıler bana lastikler 215/40 17 Lassa impetus sport
|
| | |
| | #7 |
|
ben bı arkadastan 16 ınc ustune cıkma dıe bı duyum aldım..17 gonlumden gecıoo..17 yapsak bı sıkıntıı cıkartırmı ?
|
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
sakın kullanırsan cıkmaz+ yol duruma gore değişir yay varsa arabada dahada dikkatlı olamk lazım
|
| | |
| | #9 |
|
buyuk ıhtımallee yay olmazz...arabayı babada kullanıoo..ne yazııkkı araba bana aıt dııl=)) yay oldugu zamn bıde yuk faln araba ııı cee yere yapısırr kasısleree takılır kalırız sımdı bu 4 jant + lastık fıyat sonuc olarak ne kadara patlarr bana??
|
| | |
| | #10 |
|
yazdım ya |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|