"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Excalibur | BMW 3.16i 1994 model bilgi?
Arkadaşlar aracımı 1994 model 3,16i ile takas etmeyi düşünüyorum kafa kafaya aracın özellikleri; 235.000 km'de (Bmw için normal sanırsam) ABS Alarm Alaşımlı Jant Aynalar (Elektrikli) Aynalar (Isıtmalı) Elektrikli Camlar Far (Direksiyon Kontrollü) Far (Sis) Hava Yastığı (Sürücü) Hidrolik Direksiyon Immobiliser Merkezi Kilit Radyo - Kasetçalar Klima yok ordan kaybedio. Hiç bilgim yok bu araçlar hakkında. Başıma teknik anlamda ne gibi sorunlar açabilir sizce? Uğraştırırmı? Yoksa hiç girmemi dersiniz böle bişeye? |
| | |
| | #2 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
araba bitmiş okeye dönmüyo hatta her an okeyi atabilir 235 bin km normal filan değil ömrünün son zamanları zaten. araba en fazla 10 bin ytl eder takas makas muhabbettinden hani çok sıkıştırırsa 11 bin e al daha fazla 5 kuruş etmez arabayada hiç binmeden sat
__________________ Hayata pause ... |
| | |
| | #3 |
| Excalibur |
sormadım ama motor yaptırmışsa alınırmıki valla çok tereddütte kaldım ya netede bakıyorum 200,000 den aşağı yok
|
| | |
| | #4 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Hem bom boş, hem de km'si çok.. 4 airbag'i olsa otomatik kliması ESP'si falan olsa hadi kurtarsın diyeceğim de. Yani bunun hiç bir yeri doğru değil. Özetle gerenk yok bu arabaya para vermeye. Motoru falan bitmiştir, şanzımanın orası burası kaçırmaya başlamıştır, diferansiyel zırıl zırıl ötüyordur.. |
| | |
| | #5 |
|
tamam hepsi bitik işte sonuçta 90 lı yıllardan bahsediyoruz model de km lerin yüksek olması çok makul 10 bin ytl ye al ama yok 10 bin den fazla eder benim arabam derse satıp gelsin de görelim 94 model klimasız motoru fizana gidip gelmiş hele birde 3.16 i arabaya 10 bin bile de çok ya bakma
| | |
| | #6 |
|
Ben vermem vallahi 10bin lira, 234bin km'de E36 yahu.
|
| | |
| | #7 |
| Excalibur |
en kötüsüne 12 lira istiyolar anlamadım valla E36 da bu aralar aklıma yatmıştı ztn ama kaç modeli ile kafa kafaya yapıcamki bnm arabamı 12,500 e satabiliyorum. 96-97 modelide vermezler bu paraya anca takas... üste taş çatlasın 1 lira veririm
|
| | |
| | #8 |
|
Sat gel bir de beni sat de uzaklaş.
|
| | |
| | #9 |
|
ohaaaaaaaa ertan daha bide üste sen mi para vericen bu takas da ? bak madem e36 istiyosun 3.16 i coupe ler var klimalı airbagli vs vs bu araba gibi boş olmaz fiyatlarıda 13-14 arası değişiyor birde onalra bak madem
| | |
| | #10 |
| üye Kayıt Tarihi: 31-01-2008 Şehir: İstanbul Yaş: 19 Otomobil: -
|
geçen sene eniştem 14bin liraya 94 model 318is coupe aldı. 130bin km civarlarındaydı araba o zamanlar. Araba da ortalama doluluktaydı.. geçen yaz çıkarmadığı sorun kalmadı..toplamda -sanayide yenilen kazıklar dahil- 6bin lira civarı masraf çıkardı. en son kontakta sorun vardı araba isteğe bağlı çalışıyordu ![]() yani bol masraflı olacak.235bin km de süper zaten.. o yüzden uzak durun derim.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|