"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Bu AşK hİç BiTmEYecek !! Kayıt Tarihi: 08-05-2008 Şehir: Ankara Otomobil: efsane Serçe | bir konuda yardım?
selam arkadaşlar.l LPG li araçların yanma için fazla havaya ihtiyaç duymadığı hatta havayı hiç sevmediği bununla birlikte benzinli araçlarda ise bunun tam tersi olduğunu duydum.o halde LPG li aracımızın hava giriş borusunu kapatalım filtreyide atalım.bu doğrumudur. cevaplarınızı bekliyorum. |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 14-09-2007 Yaş: 24 |
valla lpg için stokiyometrik oran 1/25 ile 1/30 arasında bildiğim kadarıyla. yani benzine ve motorine göre daha fazla hava ile çalışıyor. fakat internette araştırınca lpg araçlarında havaya az ihtiyaç olduğu söyleniyor. bir tarafta bilimsel makaleler ve testler ile desteklenen havanın fazla gerektiği, diğer tarafta sadece yazılan az hava gerektiği. bilmiyorum yani bu konuyu araştırmak gerek |
| | |
| | #3 |
| Doctor |
hava yollarını kapamak veya filtreyi söküp atmak tamamen yanlış.oksijen olmassa yanmaz olmazki ![]() açık hava filtresi ile problem yaşanların çıkardığı bir söylenti bu.gayettte hava gerekir
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| | |
| | #4 | |
| The Firestarter Kayıt Tarihi: 23-03-2008 | Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|