"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | Re: Biobenzin (Tüm Konular)
Yapan çoktur onu, günümüzde hemen her büyük otomobil üreticisi hidrojen ile üreten motor yaptı zaten. Su'yu oraya bağlaamakta çok zor değil ![]() Bıgün ikinci defa zorda kaldığımdan biobenzin aldım. Adam akıllı speclerini öğrenmeden kullanmak istemiyordum. İlkinde önyargılı bakıyorumdur belki diye önemsemedim kalin bugün farkettim, aracın üst devirlerinde özellikle ciddi bir performans kaybı yaşadım. Var mıdır bir fikri olan veya benzer bir tecrübe edinen? |
| | |
| | #22 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004 | Re: Biobenzin (Tüm Konular)
.:güncel:.
|
| | |
| | #23 | |
| SportBack FSI S-line | Re: Biobenzin (Tüm Konular) Alıntı:
| |
| | |
| | #24 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 20-05-2004 Yaş: 32 | Re: Biobenzin (Tüm Konular)
ben 3 eylülden beri aracımda bio benzin kullanıyorum hiç bir şikayetim yok.aracımda hiç bir değişiklik de görmedim
|
| | |
| | #25 |
| raider | Re: Biobenzin (Tüm Konular)
ya peki performanslı yada turbolu araclarda sorun cıkarırmı acaba
|
| | |
| | #26 |
| gereksiz üye:) | Re: Biobenzin (Tüm Konular)
Size biraz mantıksız gelebilir ama hiç bio mio karıştırmayın paranız varsa shell 100 oktan alın yoksa opet ten 98 veya 95 oktan alın zaten kullanılan bütün motorlar 91 oktan istiyor en az 95 oktan bile yeterli olabilir yani
|
| | |
| | #27 |
| kusva | Re: Biobenzin (Tüm Konular)
ben benzincilerin hilesiz benzin sattığına inanmıyorum.araştırsınlar %95 i bir sekilde katkılı yakıt satıyor.
__________________ bakınız 1. sayfa |
| | |
| | #28 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 21-09-2004 Yaş: 22 | Re: Biobenzin (Tüm Konular)
Arkadaşlar size bu konuda bilgilerimi sunmak isterim.Bundan 3 ay kadar önce fiat palio 1.2 kullanıyordum.Bio benzin ilk çıktıgında denemiştim.Diğer yakıtlara göre daha ekonomik oldugunu düşünüyorum.20 ytl'lik benzin aldıgımda 10-20 km daha fazla yapmıstım.Belki kullanımımdan da kaynaklanıo olabilir ama bence ekonomik benzin.Şu an nissan almera sahibiyim.Açıkçası almera'ya biobenzin koymaya kıyamadım,insan bugday falan olunca çekinio Almerada ise total excellium 97 oktan ve opet 95 oktan kullanıyorum.Bence ikisi de birinci sınıf benzinler.Tavsiye ederim...
|
| | |
| | #29 |
| A R D A H A N L I Kayıt Tarihi: 12-12-2004 Yaş: 30 | Re: Biobenzin (Tüm Konular)
kardeşim alın shell 100 oktan görün benzin neymiş.yemişim ben bio benzini...denenmişi var...
|
| | |
| | #30 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 22-06-2004 Yaş: 33 | Re: Biobenzin (Tüm Konular)
bence her benzin aynı bir sey degistirmiyor performansta belki uzun vadede motoru yer ama biz göremeyiz herhalde
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|