"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Name : Erhan | Bijon Aralığı hakkında...
Arkadaşlar uzun zamandır aradığım ve hayalimdeki jantı buldum fakat bijon aralığı 5x114. Bulduğum yere mesaj attım 5x112 varmı diye yokmuş ama bijon aralıkları biraz açılarak sorunsuz takılabilir dedi. Bu konu hakkında pek bilgim yok. İşlem gerçekten sorunsuz yapılabilirmi? Güvenlik sorunu yaratabilirmi? Sizce değermi? Mesajı son düzenleyen Jerky : 24-09-2008 - 07:00 Sebep: Bu saatte yazınca bijon yerine biroj oldu pardon. |
| | |
| | #2 |
| Doctor |
orjinalini bozmam ben olsam
__________________ Gönül istiyorki,sevip sevilirken bir mucize olsa zaman dursa... |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
yapılabilir dostum arada cok büyük bi fark yok ama işlemin kusursuz yapılması lazım değişim cok az oldugundan yivleri bozabilirsin ben olsam başka jant bakardım bi jantı hatayın kadar cok seveceğini zannetmiyorum her ne kadar cok az risk içersede ihtimali düşünmek bile can sıkıcı
|
| | |
| | #4 |
| ultrAslan Member Kayıt Tarihi: 14-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: yok
|
Bende görüntü için güvenliğimi tehlikeye atmazdım.Başka jant bak bence |
| | |
| | #5 | |
| '95 | Alıntı:
__________________ Skyline GT-R Mesajı son düzenleyen VSO : 24-09-2008 - 16:28 | |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| bildiğin yiv (oyuk) işte jant için havşa deniyorsa o ayrı |
| | |
| | #7 |
| Keptın |
şu konu başlığı da bi değişse
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Yılmaz SÖYLEYİCİ |
Spacerın alternatif kullanım amaçlarını masaya yatırsak bi çözüm üretebiliriz sanıyorum =) Bi tarafı farklı diğer tarafı farklı aralığa sahip spacerlar mevcut yanılmıyorsam...
__________________ ylmzsylyc | NikonMania |
| | |
| | #9 |
|
evet mevcut Yılmazcım 4 bijonu 5 bijon yapabilirsin spacerla |
| | |
| | #10 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
abı 1.5cm spacer ısını gorur...jantı elletme
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|