"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Psikopat Rs | Benzin Pompasının Etkisi Olabilirmi ?
Arkadaşlar hala tekleme ve arasıra boğulma olayını çözmüş değilim ve git gide bu işe sinir olmaya başladım 2-3 takım farklı buji değiştirdim yok gene aynı sorun ama bazen tekleme ve boğulma olmuyor olmadığı zaman arabayı deneyim dedim araç üst devirleri çevrmekte zorlanıyor eskisi gibi çabuk çeviremiyor örneğim bu 0-140 değerine aynı yolda 2 saniye gibi bi rakamla yansıdı ölçtüm 2 saniye geç çıkıyor acaba diyorum bu sorun benzin pompasımı yakında walbro 255 benzin pompası takmayı düşünüyorum.. Sizce nedir bu performans düşüklüğü ?
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
|
ust devırde cekıs dusmesı ve tekleme oluosa benzın ponpasıdır.. benımd ebasıma geldı 5000lere kadar normal 6000de benzın gelıp gıdıodu arabayı sarsıodu.... benzın azken daha barız yapabılır.
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Team Lada |
benim arabada 2000 devirin altına düşünce böyle yapıyodu depoyu komple temizlettim pislik varmış
|
| | |
| | #4 | |
| Psikopat Rs | Alıntı:
bide bu sorun sadece walbro 255 benzin pompası takılarak giderilebilirmi yanında herhangi birşey değişmesi gerekiyormu benzin filtresi v.s =
__________________ ![]() | |
| | |
| | #5 |
| SanalTuning.Com |
benim aracta clio 1.6 rxt 2 seferdir benzin lambası yanıkken (yeni yandığında) üst devirlerde 5.vitesde ara hızlanmada tak diye devirden düşüyo araç yavaşlıyo gaz yemiyo benim problemde pompayla alakalı olabilirmi acaba.
|
| | |
| | #6 |
| Psikopat Rs | ateşleme bobini büyük ihtimal seninkisi
| | |
| | #7 | |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
| Alıntı:
araba devır almakta zorlanıodu.. sımdı ıyı...walbro ıle gayet ıyı olur başka bısıy deıstırmen egerek yok...
__________________ | |
| | |
| | #8 |
| Emrah Şenel |
dostum eğer değişmemişsen senin sorunun baskı balata...
__________________ forever karakedi 205 ![]() |
| | |
| | #9 |
| Psikopat Rs | baskı balata olamaz onu hissederim zaten değişeli 2 ay olmadı araba devir çeviremiyor üst devirlere geldiğinde baskı balata bitse devir çevirir ama hızlanma yeterince olmazdı
| | |
| | #10 |
| Atom Ozan Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 26
|
benzin basinci afr? olcsenize bunlari
__________________ Est sularus oth mithas! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|