"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Member Kayıt Tarihi: 17-03-2007
| Astra G Direksiyon Hidrolik Pompası
Merhaba arkadaşlar.2001 model Astra G aracımın direksiyonunda bi sertleşme hissettim geçenlerde.Kontrol edince haznede hiç yağ kalmadığını gördüm ve yağ takviyesi yaptım fakat daha sonra geri geldiğimde aracın altında yağ farkettim ve yağı sızdırdığını anladım. Bu durumda yapılması gereken nedir ? Hidrolik pompasının değişmesi gerekir dediler serviste ki bu da 1 milyardan fazla bi maliyet demek.Genelde şirket aracını kullandığım için de sadece hafta sonları kullanıyorum aracı.Bu sebeple fazla maliyetli geldi bana şimdilik. Sürekli yağ takviyesiyle devam etsek bi süre ne gibi olumsuzluklar doğurur.Keçeler zarar görür mü? Ve sürüş güvenliği açısından bi riski var mı bu durumun en önemli konu bu? Yani bianda giderken direksiyon kilitlenmesi gibi bi durum yaşamam söz konusu olabilir mi ? Cevaplarınızı merakla bekliyorum.Şimdiden teşekkürler... |
| | |
| | #2 |
| Member Kayıt Tarihi: 17-03-2007
|
Arkadaşlar yok mu hiç bu konuda bilgi sahibi olan ![]() Bi benim mi başıma geldi bu sorun piyango bana mı vurdu acaba |
| | |
| | #3 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
sürüş güvenliği açısında giderken yağın tamamını kaybedersiniz ve oldukça sert bir direksiyon oile karşıya kalırsınız ama bunun sıkıntı yaşatacağını samam. iyi bir usta torna işlemi ile bunu tamir edebiliyor eğer yapılabilecek gibiyse. servisleri dinlemeyin adam gibi bir opel ustasına gidin.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #4 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
çıkma al 200 ytl civari cıkmacılarda gani gani var.
__________________ |
| | |
| | #5 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
bu da bir alternatif... sonuçta usta ve tornacıda 120 130 kağıt alır o iş için..
| | |
| | #6 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46
|
dayımın da basına gelmıstı pompa degıstı opellerde sık basa gelen bır durum |
| | |
| | #7 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
torna pek çözüm değil ahmet yaptırmıştı hatırlarsanız 15 dk dayandı sonra paller kırıldı.
__________________ |
| | |
| | #8 |
| aT_hIrsIzI™ |
tamir ediliyor anlayan usta bulursan o yılların opellerinin kronik sorunu
__________________ |
| | |
| | #9 |
| yapılamayacak birşey değil. ustanın iyisi şart. bizdeki 97 model 520 ninde benzer bir sorunu olmuştu. onu gayet güzel onardılar usta ve tornacı. pompa 1500 euro idi çünkü...
| | |
| | #10 |
| ZugoR |
Bu yağ olayı opellerde kronik galiba
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|