"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| **** Kayıt Tarihi: 08-03-2007 Yaş: 24
|
1.5 aylığına aracımı parkettiğim yerde arka sileceğini kırmış bazı dallamalar. Opel'de yeni silecek taktırdım, bu sefer de sileceği yamuk takmışlar. Çalıştırdığımda 180 derece dönüp bagaj kapağına geliyor. Bunun için servise geri gitmek istemiyorum 3 saat bekletecekler 5 dakikalık iş için. 1 cm falan aşağı indirmem lazım eski haline gelmesi için. Bunun nasıl yapıldığını bilen varsa yardımlarını bekliyorum. |
| | |
| | #2 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
söküp yine monteleyeceksin.. frezeleri var onların.. freze her yerde direksiyon - direksiyon mili - akslar vs..söktüğün açıyı konumu kaçırıp 1-2 freze kayık montelersen hep böyle şeyler çıkıyor.. benim skoda nın direksiyon söküldü imana gelmedi birdaha direksiyon kilitlendiği zaman 90 derece kırık konumda..özel servise git bence.. sakal atarsın en fazla 5 lira.
__________________ |
| | |
| | #3 |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
|
Gel bize ben ayarliyim çok basit Baran yeniden söküyosun sileceği çalıştırıyosun silip geri geliyo olması gerektiği konuma sende sileceği tekrar takıyosun olmasını istediğin konumda geçen banada oldu
__________________ |
| | |
| | #4 |
|
ya sökmeye çalıştım. bi tane civata, içinde bi tane de pul var. çıkardım, çekiyorum çekiyorum silecek gelmiyo. yüklenmedim ben de daha fazla. başka bi şey mi tutuyo acaba? sen napıyosun bugün koray geliyim yap |
| | |
| | #5 | |
| ...TeaM RiDeRS... Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Şehir: İstanbul/Merter Yaş: 28 Otomobil: Impreza Gt
| Alıntı:
evdeyim 3 gündür ama bugün 5 gibi çıkıcam akşam ona göre gel işte
__________________ | |
| | |
| | #6 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 |
wd 40 sık biraz daha kolay çıkar yerinden
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #7 |
|
ya kırılanın yerine yenisini taktılar, yeni takılan çıkmıyo. çekiçledimi hayvanlar nasıl taktılarsa. 5'e kadar gelemem heralde koray. taksim'e gitmem lazım. wd40 deniyim. olmadı yarın tependeyim |
| | |
| | #8 |
|
saolun ahmet, koray ve orhan abiler |
| | |
| | #9 |
| Orhan Baba Kayıt Tarihi: 05-03-2007 Şehir: Ankara Yaş: 30 Otomobil: Ford Fusion
Blog Kayıtları: 4 |
biraz kaba kuvvet uygulayabilirsin ama abartmadan benim ön silecekte başıma geldi abartılı güç kullandım ama allahtan bişey olmadı
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #10 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Yaaa iktiret gitsin, çalıştırmazsın olur biter, ya da sende kır gitsin
__________________ Team VW |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|