Kayıt Ol Yardım Foto Galeri Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Teknik Destek - Yardım

Aracım gaz yemıyor

Teknik Destek - Yardım icinde Aracım gaz yemıyor konusu , Selam arkadaslar bende 1986 model subaru leone aracım var sabah calıstırdım ama aracım oldugu yerde gaza basıyorum gaz yemıyor ıstop edıcek gıbı oluyor ve sonucta ıstop edıyor calıstırıyom gaz verıyom ...

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 09-02-2010, 18:03   #1
Junior Member

Otomobil: subaru
Aracım gaz yemıyor

Selam arkadaslar bende 1986 model subaru leone aracım var sabah calıstırdım ama aracım oldugu yerde gaza basıyorum gaz yemıyor ıstop edıcek gıbı oluyor ve sonucta ıstop edıyor calıstırıyom gaz verıyom gene ıstop edıyor bana bı yardım neden olabılır kısaca calısıyor ama gaza basınca kesılıyor benzınde hıc calıstırmadım benzım otamatını bulamıyorum cunkı turkıyede 3 tane benım aracımdan bana yardımcı olun 5 senedır bende hıc bole yapmamıstı

baytar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-02-2010, 18:36   #2
Senior Member

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi baytar Mesajı Göster
Selam arkadaslar bende 1986 model subaru leone aracım var sabah calıstırdım ama aracım oldugu yerde gaza basıyorum gaz yemıyor ıstop edıcek gıbı oluyor ve sonucta ıstop edıyor calıstırıyom gaz verıyom gene ıstop edıyor bana bı yardım neden olabılır kısaca calısıyor ama gaza basınca kesılıyor benzınde hıc calıstırmadım benzım otamatını bulamıyorum cunkı turkıyede 3 tane benım aracımdan bana yardımcı olun 5 senedır bende hıc bole yapmamıstı
benzin otomatiği için çözüm bulunabilir mesela elektrikle çalışan başka bir markanın benzin otomatiği devreye konabilir bu işler tam benlik.çalışma için burdan sonuç alamazsın illaki görmek lazım en iyisi tamircinle görüş.ama kendi yapacağın bişey varsa oda hava filtresini falan kontrol edebilirsin gazlı arabalar havayı azıcık fazla çeksin hiç çalışmaz çok lanet bişeydir elinle falan tıka deliğini öyle gaz ve anlaşılır yada yaklaşılır

Mesajı son düzenleyen HİGH_THC : 09-02-2010 - 18:38
HİGH_THC Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 09-02-2010, 21:21   #3
Teknoloji Manyaqı

PLTMGNM - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Şahin S
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi baytar Mesajı Göster
benim arabada eğer gece benzinde bırakırsam böyle yapıyor sabah.Ben gazı yavaş yavaş veriyorm düzeliyor birden yüklenince gaz yemiyor...yavaş yavaş basarak dene bakalm..

Eski 10-02-2010, 13:47   #4
Junior Member

sağolun

Arkadaslarım benzınde calıstırmadım hıc tam 5 senedır 1 gram benzın koymadım ve benzın otomatığı bulcam baska carem yok

Reklam
Eski 10-02-2010, 13:50   #5
Junior Member

Hava fıltresını tıkıyorum gene aynı gazı kesıyor gaza basar gıbı oluyor rolentı yukselıyor ama az daha verdın mı kazı kesıyor

Eski 13-02-2010, 01:22   #6
Member

oldlegacy - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Subaru Legacy
LPG beyninde olabilir sorun Diyafram gaz filtresi gibi Bende aynı sorunu yaşamıştım

oldlegacy Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-02-2010, 01:39   #7
Senior Member

Otomobil: tempra
bir tane uçları açık kablo al lpg otomatiginin (beynin ustundeki kuçuk kutucuk iki dişi girişli) dişi fişlerinden birine igreti bagla kablonun diger tarafınıda aküye ver artıya sen kobloyu bu şekilde tutarken biri marş yapsın muhakkak çalışır. senin sorunun degişim kutunda (benzin lpg)

paganizonda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları