www.modifiyem.com | |
| |||||||
Aracım gaz yemıyorTeknik Destek - Yardım icinde Aracım gaz yemıyor konusu , Selam arkadaslar bende 1986 model subaru leone aracım var sabah calıstırdım ama aracım oldugu yerde gaza basıyorum gaz yemıyor ıstop edıcek gıbı oluyor ve sonucta ıstop edıyor calıstırıyom gaz verıyom ... | |
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 09-02-2010 Şehir: bursa Otomobil: subaru
| Aracım gaz yemıyor
Selam arkadaslar bende 1986 model subaru leone aracım var sabah calıstırdım ama aracım oldugu yerde gaza basıyorum gaz yemıyor ıstop edıcek gıbı oluyor ve sonucta ıstop edıyor calıstırıyom gaz verıyom gene ıstop edıyor bana bı yardım neden olabılır kısaca calısıyor ama gaza basınca kesılıyor benzınde hıc calıstırmadım benzım otamatını bulamıyorum cunkı turkıyede 3 tane benım aracımdan bana yardımcı olun 5 senedır bende hıc bole yapmamıstı
|
| | |
| | #2 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2008
| Alıntı:
Mesajı son düzenleyen HİGH_THC : 09-02-2010 - 18:38 | |
| | |
| | #3 | |
| Teknoloji Manyaqı | Alıntı:
| |
| | |
| | #4 |
| sağolun
Arkadaslarım benzınde calıstırmadım hıc tam 5 senedır 1 gram benzın koymadım ve benzın otomatığı bulcam baska carem yok
|
| | |
| Reklam |
| | #5 |
|
Hava fıltresını tıkıyorum gene aynı gazı kesıyor gaza basar gıbı oluyor rolentı yukselıyor ama az daha verdın mı kazı kesıyor
|
| | |
| | #6 |
| Member Kayıt Tarihi: 23-08-2009 Şehir: İstanbul Otomobil: Subaru Legacy
|
LPG beyninde olabilir sorun Diyafram gaz filtresi gibi Bende aynı sorunu yaşamıştım |
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 29-07-2009 Şehir: istanbul Otomobil: tempra
|
bir tane uçları açık kablo al lpg otomatiginin (beynin ustundeki kuçuk kutucuk iki dişi girişli) dişi fişlerinden birine igreti bagla kablonun diger tarafınıda aküye ver artıya sen kobloyu bu şekilde tutarken biri marş yapsın muhakkak çalışır. senin sorunun degişim kutunda (benzin lpg)
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
| |