"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 23-07-2008 Şehir: ankara Otomobil: ww passat b5 | 98 model passat a karlık tavsiyeleriniz arkadaşlar bendeki 98 model passat a ön arka ve yanlar için karlık düşünüyorum. body kit kesinlikle değil. ama ben şöyle bişey istiyorum. ben arabayı genelde jip gibi kullanırım dag bayır gezer benim araba o yüzden arabayı alçatmayacak bişey lazım. ankara için öneri, yer, resim , bekliyorum
|
| |
| | #2 |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB | dostum sen bi fibercide kendın beğen sec cok modellemesi yapılan bişe değil bu hani body kit istesen neysede karlık için ugraşmaya değmez herhangi bir fiberci işini görür ama biraz daha para verip plastik yaptırman daha iyi dağ bayır gezecem diyorsan kırıldıgında lastık kaynak yapıp devam edersin
|
| |
| | #3 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 23-07-2008 Şehir: ankara Otomobil: ww passat b5 | araç renginde plastik karlık yapılıyormu
|
| |
| | #4 |
| aT_hIrsIzI™ | karlık nasıl oluyor
__________________ |
| |
| | #5 |
| 01 HS 060 ~ 01 PJ 698 | banada lazım ya karlık ortalama fiyatları ne kadar diye konu acmısdım cvp yazan olmamısdı
__________________ Şehrin İçindeki Tüm Makas Atanları Ve Onlar Kadar Ne Kadar Varsa Hepsinin . . . |
| |
| | #6 |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB | boya dahil 150-200 civarı olur diye tahmın edıyorum
|
| |
| | #7 |
| angry again again again.. |
__________________ Pascal amcam sağolsun ![]() |
| |
| | #8 |
| aT_hIrsIzI™ | ızgaralar güzel olsaymış bide 10 numaraymış alt taraf güzel oturmuş
__________________ |
| |
| | #9 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 23-07-2008 Şehir: ankara Otomobil: ww passat b5 | ya bu birinci resimdeki tam istediğim bişey kaç lira dır ki bu
|
| |
| | #10 |
| '95 | dağ bayır geziyorsan,karlıkların hasar görebilir. bilgine. fiyatı da 350 lira gibi bir rakama malolur sanırım ortalama..
__________________ * Renault Clio B Phase II 1.4 16V Dynamique **Grank değil,KRANK! |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| karlık, model, passat, tavsiyeleriniz |
| Konu Seçenekleri | |
|
|