"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Japanese Car Fan | 2005 Almera ya Tüp
2005 model tekna sedan almeraya tup dusunur gıbıyız arac 27 bınde sehırdısında memnunuz ama sehır ıcı bıraz cok yakıyo 1 ltre kadar fark edıo hemen hemen Takmaya belki niyetlenebiliriz uzun yolda km de 200 bın yakıyo şehiriçiinde faydası olur diye sıralı otogaz taktırmayı dusunur gıbıyız dun dayım vardı yanımızda elınden gecmeyen oto kalmadı nissanlara tüp olmuomus dedi şaşırdık sıralımı normal mı dedık ıkısıde dedı sımdı nıssanına ozellıkle almeraya tup taktıran yada bununla ılgılı bılgısı olanlara bıraz bılgı vermesını rıca edıyorum zaten buyuk ıhtımal takılmayacak ama takılırsa die şımdıden saolun |
| | |
| | #2 |
| ultrAslan Member Kayıt Tarihi: 14-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: yok
|
Bi ara Opeller içinde diyolardı tüp yaramıyo beyin arızası veriyo,sorun çıkarıyo ![]() Bence lpg her araca uygulanabilr.Kısa vadede hiçbir zararı olacağını düşünmüyorum ![]() Ayrıca satılık ilanlarında lpg uygulanmış bi çok almera görebilirsin |
| | |
| | #3 |
| Japanese Car Fan | gormesıne goruorm uzun vadede cıkarcaı sorunları merak edıorm ben
|
| | |
| | #4 |
|
Ben zaten yorumumu ''almera ya lpg uygulanmaz''bölümü için yazdım.
|
| | |
| | #5 |
| Japanese Car Fan |
anlamadım |
| | |
| | #6 | |
| Alıntı:
| |
| | |
| | #7 |
| Yalnız Üye Kayıt Tarihi: 29-01-2005
|
Olmaz diye birşey yok... Geçiniz bu tür söylemleri.. Aracınız bakımlı ise ve iyi bir usta + iyi bir kit ikilisinide yakalarsanız, kesinlikle uzun yıllar boyu sorunsuz bir biçimde aracınıza binebilirsiniz... Fazla uçmayalım derseniz, BRC MY07, uzun süre kullanırız derseniz, Teleflex . (nokta) ![]() Kısaca en önemli şey, iyi bir montaj yapılması. Ardından da iyi bir kit geliyor.. Tabii ki aracınızın bakımlarının aksatılmamış ve benzinde de sağlıklı çalıştığını varsayıyorum.. |
| | |
| | #8 | |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
| Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #9 |
| Yalnız Üye Kayıt Tarihi: 29-01-2005
| Dur daha söyledikte, senin Elegance'a Teleflex takıp, iyi bir kalibrasyon yapacağız daha |
| | |
| | #10 | |
| ZugoR | Alıntı:
__________________ www.otvyehayir.com | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|