"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 21-09-2008 Şehir: ist Otomobil: Skoda FeLica
|
BeyLer İlk Başta Hepinize Selamın Aleyküm Çünkü aranıza daha yeni katıldım bende araba hastasıyım modifiye konusnda tabi daha yaşım 17 okuyorum bu yüzden bu bölüm acayip yardyımı dokundu bna nese konuya geliyim bende 2001 model skoda felica gxl - i var ben bunun sinyal lambalarını ısıkları actıgında yanmasını ıstıorum bazı arabalrdada goruyorum ama nasıl yapıldıgıyla iligili bi fikrim bana bi bilgi verirseniz cok mutlu olurum şimdiden teşekkürler .
|
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2008
|
slm skodacı arkadaş aramıza hoş geldin.ön çamurluk sinyallerinin ışıklarla beraber yanmasını bunun yanı sıra sinyal verildiğindede yanıp sönmesini istiyorsun o zaman bu işi sol ve sağ çamurluk diye ikiye ayıralım.önce soldan başlayalım sinyali yerinden çıkar ve elektrik bağlantı kablolarından şaseyi iptal et ve buraya sol park kablosundan artı (+)olanı bağla ve yerine tak işte bukadar...diğer taraf içinde aynısını uygula.sana lazım olacak malzeme toplamda 1 mt kablo ve bant.birde yan keski ve tornavida kabloları sıyırırken çakmakla ısıtıp elinle çekiver çok rahat olur.kabloları bantla güzelce izole ettinmi bu iş senindir. işin içinden çıkamazsan elektrikciye 10 yada 20 ytl verirsende olur Mesajı son düzenleyen HİGH_THC : 23-09-2008 - 04:56 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|