"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Şimdi şöyle bir maruzat var. Ablama yeni Fiesta almayı düşünüyoruz, ama çok büyük ihtimalle normal dizelin tek kapısı donanımlısı falanı filanı gelmez, salak salak arka camları manuel GHIA'lar falan getirirler. İngiltere sağdan direksiyonlu olmaz.. Fransa'da olur.. Aracı oradan satın aldırsak, bir İthalat firmasına. Ben gitsen Fransa'ya, arabayı sürerek getirsem. Haliyle yabancı plaka mı olacak bu araba? Bir şekilde aracın plakasını satış işlemlerinden sonra burada çıkartsak, gidip orada plakayı takıp alsam. Ya da Fransa plakası ile Türkiye'ye giriş yapsak, ben sonra burada plakasını TR'te çevirsem. Yani böyle bir işlem yapmak için neler gerekir? Distribütor karı olmadığı için vergi dahil fiyatı zaten daha ucuz olacak, mazot parası sigortası falan önemli değil. Bir miktar daha pahalıya gelse de önemli değil. Gerekenleri baştan aşağı sayabilecek olan varsa sevinirim. |
| | |
| | #2 |
| 306 420 507 Kayıt Tarihi: 31-05-2004 Yaş: 26
|
banada ipod lcd felan getirsene bagaja atarsın ![]() bakıyorum forumda genelde 25 civarı online üye oluyor, yakında hayalet forum olacak tam anlamıyla, ha konuyla ilgili bilgim yok sadece forumun boşluğunu yazayım dedim |
| | |
| | #3 |
|
İşi nasıl çözeceğimi bul, iMAC getireyim |
| | |
| | #4 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
liste yapar mail ataım sen kamyon tut gel ![]() gümrük forum diye biryer var baya bilgi var az dur işine yarayacak kısmı bir yakalasam hemen (ç)alıntı yapacam .
__________________ Mesajı son düzenleyen Torbalılı : 24-08-2008 - 01:00 |
| | |
| | #5 |
|
Belirteyim, çare yok falan diye değil sürerek getirmek istemem. Nasyonel'e söylerim getirir, ne var bunda. ![]() Ben düşündüğüm bir tatille birleştirip trişkadan Avrupa tatili modunda 5-6 günde gelmeyi düşünüyorum, bundan ötürü sürerek diyorum. |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 29 Otomobil: corolla d4d mmt
|
ben tam çözemedim durumu ama ,, yurtdışındaki arabaya buradan plaka alamazsın orası kesin. eğer araba sıfır satın alınacaksa ki öyle gözüküyor , sürerek getiremezsin. aracı satın alıp sıfır km olarak ithalatını yapman lazım , o da rezil bir iş ![]() şahsen biliyorum
|
| | |
| | #7 |
| MdfyM Team |
Havuz problemi gibi olmuş...
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #8 |
|
Arabayi satin alip neden suremem? ben eu vatandasi degilim diye satmazlar mi bana? oyle ise ithalatci firma satin alir ben surucu olarak teslim alirim belgelerle falan filan? |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 29 Otomobil: corolla d4d mmt
|
şimdi ozanım ,, aracı satın alamazsın diye bi hadise yok tabiiki alırsın da kullanarak getiremezsin. aracı satın aldığın anda plaka ve kayıt işlemleri yapılması gerekir. onun için yurt dışında satın alsan da plaka taktıramazsın, ikamet etmiyorsun orada, çalışmıyorsun vs vs. ayrıca plaka takıldığı anda araç 2. el oluyor. bu yüzden araçlar gemi ile getiriliyor. |
| | |
| | #10 |
|
yani ikinci el araç ithal edecek niteliklere haiz de değilsin otomatik olarak.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|