"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Ikon The Verbal Hologram* Kayıt Tarihi: 05-07-2005
|
Böyle bir tasarım.. Olamaz olmamalı.
__________________ ![]() |
| | |
| | #12 |
| toyota varsa sorun yok |
1.4 180 hp vay be daha neler görücezz
__________________ |
| | |
| | #13 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
|
Öyle bir motora 7.5 saniye az geldi bana.
__________________ ![]() |
| | |
| | #14 |
| m.palmer Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: lefkosa/KKTC Yaş: 26 Otomobil: clio III 1.6 16v
|
ben begenmedim
__________________ RENAULT CREATEUR D'AUTOMOBILES |
| | |
| | #15 |
| İneeeekkkk Kayıt Tarihi: 15-09-2007 Şehir: Konya Yaş: 17 Otomobil: Corolla 4E-FE
|
Tasarımı çok gıcık. çarpık duruyor..
|
| | |
| | #16 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
kapılarda çizgilerini nedensa beğenmedim yada gözüm alıçamadı çok çarpık geldi
|
| | |
| | #17 |
| GRAFİK VE TASARIM Kayıt Tarihi: 05-02-2008 Şehir: TRABZON Otomobil: ...
|
tasarımda zorlama var... sadece cıkartmış olmak için yapılmış bir yeni model çalışması....
__________________ DAHA ZEKİ OLABİLMENİN TEK KURALI; DAHA ZEKİ BİRİYLE OYNAMAKTIR.. |
| | |
| | #18 |
| ERK & ZRK |
ya motoru, kabinin içi, arkası bu kadar güzelken neden önü bu kadar kötü??
__________________ Forever ALONSO Forever RENAULT F1 TEAM |
| | |
| | #19 |
| petrolhead Kayıt Tarihi: 09-12-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 24 Otomobil: Clio II RS Phase II
Blog Kayıtları: 5 |
Daha fazla ve kaliteli resim: Seat Ibiza Cupra foto galerisi - 1.resim - 02 Ekim 2008 Perşembe Sev ya da nefret et tarzı bir tasarım. Yer yer, kimi detaylar sınıfının ötesinde iyi çalışılmışken yer yer çok sıradan. Dengesiz biraz. Profilden baktığınızda aynı eski Ibiza gibi fazla düz bir yüzey gözünüze batarken, ön ve arka kısım çok karman çorman geliyor. Arka taraf kıvamında fakat ön biraz aşırıya kaçmış. Gene de Seat'ın bu tampon işçiliğini seviyorum: bol bol siyah zeminle yaratılan kontrast, kocaman hava girişleri, petekler, difüzör... aşırı maşırı ama kendince bir karakter ortaya koyuyor, heyecan uyandırıyor. İç mekanda genel tasarım Seat standartlarının üstünde olsa da plastik kalitesi gene yerlerde. Fakat bunların hiçbiri çok da umrumda değil. Bu sınıfta 1.4 TSI motor, 180 hp, devamlı kullanıma hazır 250 Nm ve 7-ileri DSG. Araç müthiş bir potansiyel barındırıyor ama yukarda dendiği gibi ben de 0-100'ü daha düşük bekliyordum, DSG'ye rağmen 7.5 fazla. Sürüşünü çok merak ediyorum.
__________________ Eat. Breathe. Drive. |
| | |
| | #20 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
kaç para ?
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|