"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| Miyendis |
Passat 1.4 TSI şimdi de E Class 1.6 TURBO. Türkiye Pazarı için çok güzel hareketler bunlar. |
| | |
| | #32 | |
| S.S.Ö.G. | Alıntı:
Yani çok haklısın bu denli gerizekalı vergi sistemine bu denli gerizekalı motorlar ancak yakışır... Ne işi var MB'nin 1.6 lt ile???
__________________ | |
| | |
| | #33 |
| S.S.Ö.G. | ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #34 |
| Senior Member |
dış tasarımı güzel gözüküyor güzel olacak güzel.. de iç mekan c serisinin nerdeyse aynısı öyle bi hamle yaptığı vakit mercedes bıraksın bu işleri.. |
| | |
| | #35 |
| S.S.Ö.G. |
İç tasarım resmen çizim zaten... Bence biraz daha büyük tutulacaktır navigasyon ekranı filan... Bu şekilde olacağını düşünmüyorum...
__________________ |
| | |
| | #36 |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
|
bnce içmekanda c serisine birtek direksiyonu benziyor...ama dış görünüş olarak mercedes baya idaalı modeller çıkartıyor estetik açıdan çok hoşlar hem sert bir görünüşleri var hemde yumuşak süper harmanlamışlar bnce yeni c serisi bir şaheser bnce buda öyle olucak amglsini düşünemiyorum bile....
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım |
| | |
| | #37 |
| 306 420 507 Kayıt Tarihi: 31-05-2004 Yaş: 26
|
Özellikle boydan boya ahşap (+ direksiyon çevresi vs..) ve gömülü sabit ekran ile c serisinden çok daha iyi görüneceği aşikar iç makanın...
|
| | |
| | #38 |
| SARMAN |
c ye baya bi benzetmişler birde ben şeyi merak ediyorum arkada E160 mı yazcak ?
__________________ |
| | |
| | #39 | |
| arıza Kayıt Tarihi: 30-12-2007 Yaş: 22
| Alıntı:
__________________ herşeyin bittigi yerde bn başlarım | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|