"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-12-2005 Şehir: Afyonkarahisar Yaş: 27 Otomobil: 08 Passat Tsi, 08 Astra cdti sedan
| yeni chevrolet km77.com. Chevrolet Volt. Modelo 2011. Imágenes exteriores, interiores y de técnica. lüx bir sınıf gibi |
| | |
| | #2 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Chevic mi olacakmış adı, Chevti motorlusu da olacak mıymış? ![]() Daewooo... John Wooo.. Wooohooooo.... blur...song twooooooo |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
bayabi esinlenme var ama guzel gibi
|
| | |
| | #4 |
| Müsayit bi yerde ltfn |
honda mı?
|
| | |
| | #5 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
| Sizde taktınız Daewoo olayına tamam kalos, lacetti,rezzo daewoo geliştirmişti. Captiva ve bundan sonraki çıkıcak modellerin daewoo ile ne alakası kaldı sorması ayıp? Bildiğin tam GM oldu araba Opel'in kardeşi bütün konularda. Daewoo'da çok kötü bir marka değildi hala iş makinalaraı vs. alınıp satılıyor. Arabaları TR'de tutmadı Hyundai seviyesinde bir markaydı.
__________________ |
| | |
| | #6 |
|
Bir kere iş makinası üretmesinin en önemi var? Samsung da iş makinası üretiyor, aynı zamanda LCD paneli de üretiyor, çamaşır makinası da üretiyor. Hyundai de iş makinası üretiyor, ama otomobilleri de hala dandik dunduk. Değişen bir şey yok. Daewoo meselesine takarım tabii ki. Corvette'nin markası ile bu çakmaların markası bir olursa ne yapmam lazım? Global anlamda büyük bi' başarıya sahip bir firma var. Bunlar Doğu Avrupa ve Orta Doğu pazarına açılmak için, gidip Daewoo'yu satın alıyorlar, sonra da onun gibi arabalar üretiyorlar. Daewoo işe, bal gibi de Daewoo, alakası yok falan geçeceksiniz. ![]() Chevrolet kullanıyor falan iseniz tamam sevin arabanızı da, arabayı sevmekle gerçekleri görmek arasındaki çizgiyi kaçırmamak lazım. Ben kalas Fiesta'ya olmadık sıfatlar yüklersem ne olacak işin sonu? Şu fotolardaki arabaya bak. Civic'in ne kadar ucuz detayı varsa hepsini alıp birleştirmiler, Daewoo stage2 olmuş, başka bir şey değil. ![]() Son olarakta.. Opel'in kardeşi oldu.. İyi güzel. Opel ne peki? |
| | |
| | #7 |
| --- Kayıt Tarihi: 14-05-2006 Şehir: . Otomobil: .
|
Kullanıyordum, artık kullanmıyorum. Tamam ilk çıkan modeller daewoo gelişimli modellerdi daha sonra çıkan yeni arabadalarda adamların ilişkisi kalmadı ki. Captiva=Antara dış görünüşleri ve konsolları farklı geri kalan herşeyi aynı araçların hatta Captiva biraz daha iyi bile diyebilirim daha ucuza aynı aracı satmasından dolayı. OPEL sorun yumağı felan değil özellikle onu vurgulamaya çalışıyorsunuz sanıyorum Opel sorunluysa son 4 yıl içinde çıkan Ford'larda sorun, VW'de sorun hepsi sorunlu.Nasıl Peugeot ile Citroen kardeş markalar birbirleri ile aynı alt yapıda araçlar üretiyorlarsa aynı duruma doğru Opel ile Chevrolet markasıda gidiyor.
__________________ Mesajı son düzenleyen emp:) : 17-09-2008 - 12:55 |
| | |
| | #8 |
| ÜzgünBakanÜye |
bu araba elektrikle çalışacaktı, adı bu yüzden volt. edit:resimlere baktım evet pil var Mesajı son düzenleyen Stalker : 17-09-2008 - 13:01 |
| | |
| | #9 |
|
İlk çıkan modeller Daewoo'nun stoklarında kalan parçaların boyadan geçmiş haliydi. Şu an üretilen modeller de Chevrolet'in global krizden en az zararla kurtulmak ve ABD'deki pahalı üretimlerini finanse edebilmek için geliştirdiği(!) Güney Kore menşeili otomobiller. Opel'le ortaklık içine girmeleri pek bir şey ifade etmez, kardeş var kardeş var. Opel'den ucuz olan bir arabanın Opel kalitesinde olması da beklenemez. Opel'le olan ortaklık az önce bahsettiğim maliyetin az olması amacından kaynaklanmakta. Valla, hiç sevmiyorum arabamı da, Ford'a sorunlu demek için ya akli denge bozukluğu lazım, ya bir şeylerden anlamamak lazım. Nesi ne sorun yapmış Ford'un? Focus'ların ilk evolarında turbolar sorunluydu, onu da hallettiler gitti bitti, taştan resmen arabalar. VW'nin zaten problemleri hiç bir zaman az olmadı. Ancak VW Opel'in yanına yaklaşamaz. Bir çok Opel severin huyudur kabul de etmezler de, Opel ezelden beridir dikiş tutturamadan giden bir firmadır, ne karakteristik özellikler koyabilmiştir ne de tasarım. Şu eski Vectra Kadett Omega'lar falan da bitince, yenilerinin sorunuyla tırt bir şey oldu çıktı, fazlası değil. |
| | |
| | #10 |
| Crazy LIPs ... |
Ben civic den çok accord a benzettim Ayrıca içine bittim arabanın
__________________ Apaçilik bir Ayrıcalıktır ; Makas atmak ve el freni çekmek Apaçiliğin 1. Şartlarıdır |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|