"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-04-2008
|
Ehm, evet ben biraz uzun yaziyorum, uye olmadan once belirtseydim keski ![]() CrKN, dediklerine katiliyorum tabiki, ben zaten nispeten daha ucuz yollu olan bahsettigim arabayi keski Turkler uretse demek istemistim, sanirim bu hepimizin temennisidir. Hem kullanacak Turk yapimi bir aaba olmasinin getirileri, hem de dunyaya Turklerin boyle birsey yapabilecegini ve satabilecegini gosterme imkani acisindan iyi olurdu kanisindayim. Saygilar.. |
| | |
| | #32 | |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
| Alıntı:
...İngilteredeki jetonlu telefonlar yoluyla 3milyon£ zarar yaratmamız en son olayımızdı..Hani buz kalıplarında kopy yapıp vs.vs,Almanyadaki cep tel hırsızlıkları,çalıntı araç piyasası,uyuşturucu trafiği vs.vs..Maalesef bizi böyle ha bide TÜRKİYE afişlerindeki cami,medrese,türbanlı kız çocuğu resimleri ile tanıyorlar acı ama gerçek...Yanlış anlaşılmasın biz onlara göre bunlardan ibaretiz,ama artık dur demeninde zamanının geldiğini düşünenlerdenim...Fakat işimiz çok zor orası kesin...Hayatımızın replica dan ibaret olmadığını anlamaları zamanıdır artık..
__________________ Kingdom of drift | |
| | |
| | #35 | |
| The Boss Kayıt Tarihi: 19-03-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: 04' Citroen Berlingo 1.9D Combi
Blog Kayıtları: 1 | Alıntı:
| |
| | |
| | #36 |
| The Boss Kayıt Tarihi: 19-03-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: 04' Citroen Berlingo 1.9D Combi
Blog Kayıtları: 1 |
sizce bu firmalara boyle parca ureten bir ulke gercekten kaliteli bir otomobil uretemez mi? ![]() kusura bakmayın cok cvp yazdım herkesin damarına basılan bi konu vardır yaa benim de bu işte dayanamıyom bu konuya |
| | |
| | #37 |
| ...::: вмω ƒαηı :::... |
__________________ ![]() WWW.OTVYEHAYİR.COM |
| | |
| | #38 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
mercedes in yıldızları bursada yapılıyor mesela |
| | |
| | #39 |
| nuriQocca |
evet fason oLarak çok üretici var neredeyse her şey üretiLiyor ama kaLıpçısı jantçısı şaftçısı enjeksiyoncusu eLektronikçisi baLatacısı v.s bir araya geLecek te ar-ge yapıLacakta tasarım orta çıkacak v.s bence zor..ama imkansız değiLdir..
__________________ |
| | |
| | #40 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
|
Beyler elin adamının milyon € lar harcıyarak oluşturduğu ar-ge çalışmaları sonucunda hesaplayıp çizip,al bunu yap dediği parçayı yapmakla,burada 0 dan alıp kendinin dizayn edip,çizip üretmesi çok başka şeyler.. Biz kaliteli makinalar alıp olabilecek en ucuz işçilikle burada üretim yaptığımız için cazip geliyoruz yabancıya...Yoksa daha ucuz maliyetle yaptıracak yer bulsa hemen oraya kayar...Artık her şey maliyet ama her şey...Yoksa bir italyan döküm fabrikası alfa romeo ya silindir kapağı yada emme monifoldu dökemezmi,yada reno kamyona kapak dökecek frınsada bir fabrika yokmudur,yada opel e v6 monifold dökecek bir fabrika yokmudur almanyada,yada vw e tsi kapak dökecek bir fabrika!!...Elbette vardır ama bunların hepsinin cevher döküm tesislerinde dökülmesinin bir sebebi var,maaliyet...Bugün buradaki bir işçi 800 ytl maaşla(~500 €) günde 10 saat çok zor koşullarda çalışıyorsa ve bu ücret avrupadaki en vasıfsız işçinin ücretini bile karşılamıyorsa biz bunları daha çok burada dökeriz ve buradanda bizde yaparız fikrini çıkarırsak biraz hataya düşeriz bence..Bunun yapabilirlik değilde müşterinin sermaye büyüklüğüyle alaksı var...
__________________ Kingdom of drift |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|