"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| The Boss Kayıt Tarihi: 19-03-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: 04' Citroen Berlingo 1.9D Combi
Blog Kayıtları: 1 |
arkadaslar bu aralar arac fiyatları düşer gibi oldu...Ve aracımın garatisi doldu geçti bitti hani nasib olursa Yeni Citroen Berlingo Combi 1.6 HDI almayı düşnüyorum. Ve banka ile anlasabilirsem Allah'ın izniyle sizce bu aracın iyi ve köyü yanları nelerdir? ve bu 1.6 HDI motora chip tuning yada extradan dışarıdan chip box eklemek mumkun mu? yaparsam ne kadar artıs olur? Bu araç türkiyede karsan tarafından uretiliyormus doğrumu?
|
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
kullandıgın araç zaten berlingo senın bızden daha iyi bilmen lazım ayrıca boxta olur ama garanti peşindeysen unut gitsin bitince değiştirirsin |
| | |
| | #3 | |
| The Boss Kayıt Tarihi: 19-03-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: 04' Citroen Berlingo 1.9D Combi
Blog Kayıtları: 1 | Alıntı:
yeni berlingo eskisine nazaran çok fazla değişiklik varmış bi onu biliyorum.
| |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
berlingoyu bilmem ama fiorinolar bence alınası bir araç yeni değilde 4x4 partner advanturea bindim 16 90 bg eski berlingoyla arasında cok bi fark yok ses desen gene ses var konfor aramak yanlış olur konsol daha iyi tabi başkada bişey yok ama fiorino daha kucuk daha "taksi" gibi desem anlarsın herhalde ben olsam bi bi bakardım
|
| | |
| | #5 | |
| w124..Profesyonel Yaya | Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #6 |
|
4x4 diye biliyorum
|
| | |
| | #7 |
| w124..Profesyonel Yaya | ilk çıkan partnerlarda özel üretim vardı 4x4 sınırlı sayıda ama adventure'lar 4x2 önden çekiş http://www.karsan.com.tr/TR/urunler/oa_4x4Partner.asp
__________________ |
| | |
| | #8 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
tam olarak 4 x 4 değil sadece değişik bi aktarma organı var ama 4 x 4 diye çok itelediler jip hesabı diye de far ve stoplara metal ızgara yapıp çamurluklara da dodik tamam işte evereste çıkıcak ya millet alıp adventura hesabıı yeni berlingo konusunda da al bence fiorino pejo citoren vs zaten ortak üretim galiba
__________________ Hayata pause ... |
| | |
| | #9 | |
| w124..Profesyonel Yaya | Alıntı:
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|