"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: Otuz4 Yaş: 17 Otomobil: (şimdilik) yok
|
uçar bu be
__________________ kafam uzunca bi süre bozuk olucak... Allah yardımcımız olsun |
| | |
| | #12 |
| The Boss Kayıt Tarihi: 19-03-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: 04' Citroen Berlingo 1.9D Combi
Blog Kayıtları: 1 |
iyide kim boyle bir proje ile ugrasırki 2motor ?? tamam adamın projesine saygı duyuyorum hatta fena değil ama buna ok adar para ve zaman harcamak yerine 2.8-litre 24v VR6 motoru daha da guclendirmek daha zeki olurdu kanaatindeyim
|
| | |
| | #13 |
| Name : Erhan | doğru düşünüyosun ama ingilterede bu işler çok zor değil diye düşünüyorum (maddi olarak). Yazılana göre sahibi çoğu şeyiyle kendi ilgilenmiş. Benim daha önce gördüğüm 2.8 VR6 lupolar vardı. Farklı birşey yapmak istemiş ve başarmış bence.
|
| | |
| | #14 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
|
tam bir proje olmuş çok güzel ama bazı noktaları gerçekten düşündürüyo |
| | |
| | #15 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
tebrikler mi desem,allah akıl fikir versin mi bilmiorum ama helal olsun |
| | |
| | #16 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
ceyenne diskin üzerinde gitse bile durmaz bu bukadar motorlar
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #17 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
2radyator 2devır gostergesı mıde bulandırıcı. motor muazzam araba eh ıste jantlar guzel rollcage? öh.
__________________ |
| | |
| | #18 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
2motor varmıs.devır gostergesı ondanmıs ohhhhaaa.a....
__________________ |
| | |
| | #19 |
| Senior Member |
burdan da videolara bakabilirsiniz ![]() |
| | |
| | #20 |
| MuRaT Kayıt Tarihi: 01-05-2004
|
cok deisik olmus bence. Tebrik etmek lazim adami. Draglarin krali olur oralarda herhalde |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|