"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Bahadır USTAOĞLU Kayıt Tarihi: 18-07-2004 Şehir: Kocaeli/İzmit Yaş: 20 Otomobil: Yok
| Volkswagenin yeni sitesi hakkında
VW sitesi yenilenmiş ilk başta vayy dedim iyi yapmışlar galba ama sitenin içinde gezinmeye başladıktan sonra çok saçma gelmeye başladı. çok basit geldi bana VW isminin ağırlığından eser yok biraz daha detaylı daha şık yapabilirlerdi, çok çocukça bişey olmuş. Ayrıca VW nin fiyatları neden bu kadar fazla ya baz donanımlı Golf veya Jetta bile nerdeyse 40bin ytl |
| | |
| | #2 |
| ZugoR |
Sonunda değişmiş site
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #3 |
| © Kayıt Tarihi: 02-07-2005 Şehir: ///M Otomobil: POWER
|
bende şimdi inceliyordum ve konusunu açacaktım. komik oyuncak gibi bir site olmuş. eski sitenin ağırbaşlılığı yok. 2009ların fiyatları genel olarak yüksek gerçekten, şimdi exclusive 1.4 Tsı düz vites Passata bakıyordum, 62bin ytl ondan çok daha donanımlı Mondeo 1.6 titanium +lüks paketi 50bin ytl'den ucuza bile alırsın.
__________________ www.travian.com.tr |
| | |
| | #4 |
| Name : Erhan |
USA sayfasına benziyor. Vw fiyatlar yükseldi baya. Bizde bu ara poloyu değştirmeyi düşünüyoruz. vw passat 1.4 Exc. yerine yeni skoda suburb 1.4 elegance + ops.(18" jant, sunroof, 6lı cd+nav. diz ve perde hava yastıkları, ön arka koltuk ısıtma, ön, arka park sensörü ve aklıma gelmeyen birkaç donanım daha).dahil 60k ye falan geliyor. Tabii arada marka farkı var orası başka |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Yaş: 23
|
sonunda değişmiş site ama ilk bakışta güzel gelen değişiklikler daha sonraları ise kötü olmuş dedirtiyor.... gerçekten şu vw fiyatları iyice coştu...arz-talep meselesi sanırım... |
| | |
| | #6 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
|
tiguan'da 1 sene sira varmis.
|
| | |
| | #7 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-12-2005 Şehir: Afyonkarahisar Yaş: 27 Otomobil: 08 Passat Tsi, 08 Astra cdti sedan
| Alıntı:
http://new.skoda-auto.com/tur/model/.../homepage.aspx Mesajı son düzenleyen akbaba006 : 14-10-2008 - 11:58 | |
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
kötü site sanki playstation da araba oyunlarının menüsü gibi olmuş... |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 04-05-2004 Yaş: 23
|
Tiguanda 1 sene sıra mı varmış? ![]() |
| | |
| | #10 |