"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #51 |
| TEDAVİDEN ÖNCE :) Kayıt Tarihi: 03-07-2005 Yaş: 27
| Re: Ünlüler ve Arabaları...
hakan ünsalın X5'i 400 bg 4,6 cc sinan çetin kapısı bacası olmayan b.ktan bi jip çılgın sedat E-5 de görülmüştür kia sorento, ondan önce camaro vardı benzin yetiştiremedi heralde... sergen çatalcada çiftliği var, sarı M3, sarı porsche carrera anelkayı akmerkezde gördüm, ertesi gün spor sayfasında CLS'nin içinde sırıtıyodu... ib. kutluay modenasını görmedim ama F355 sıpaydır rahmetli sabancı bi röp.da 20 senedir aynı mersedesi kullandığını söölüyodu ünlü diil ama bi ark.da sel 300 vardı, koltuk ısıtmayı acınca korktum kafamı tavana vuruyodum az daa... fifti sent saleen S7 usa fiyatı 400 bin dolar, maserati V12 ing. fiyatı 470 bin sterlin, cadillac escalade pick-up lsd doors, hummer H2 snoop dogg bentley continental Jay-Z aston martin DB 7 jenifer lopez aston martin vanquish pharell mersedes G series, som altın ve pırlanta işlemeli jantlı hummer H2 sting jaguar S-type eminem lincoln navigator Dr. Dre lamborghini diablo SV ozzy osborne'un spastik oğlu X5 justin timberlake S500, porsche carrera, lincoln navigator tarkan türkiye'ye tatile gelip 10 gün gezmek için CLK 200 K cabrio jamiroqui villasının garajında klasik ve supercarlar dahil 20'den fazla araba, enzo, porsche 911 turbo, XKR,.... sisqo cadillac evoq gibi bişii beyonce SLR en son olarakda dünyanın en zengin adamı brunei sultanı hassan el faddah iki hangarda 5000 arabalık koleksiyon her süpercarın her renginden, 550 meranelloyu kestirip steyşın yaptığından ferrari bi daa araba satmamayı düşünüyo aklıma gelirse daa yazarım... Mesajı son düzenleyen mousehunter : 02-12-2005 - 02:56 |
| | |
| | #52 |
| adım mustafa.. | Re: Ünlüler ve Arabaları...
biraz futbolcuların arabası gibi olmuş bende tsli futbolcuların arabalarını yazayım.. gökdeniz karadeniz:mustang gt,infinity fx45,bmw x5 fatih tekke:e200 comp(sport paket),kia sorento erdinç yavuz:infinity fx 35 mehmet yılmaz:infinity fx35 celalettin koçak:bmw x5 yattara:seat ibiza lee yang:seat altea emrah eren:e220 cdi ibrahim ege:407 adem kocak:audi a3 tayfun cora:accord 2.4 hasan üçüncü:bmw 320d e90 tolga zengin:330ci
__________________ TEAM TRABZONSPOR |
| | |
| | #53 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
"beyonce SLR" abi bunlar bu arabaları hakediyolar mı yaaa gitsin hummer falan alsın yaa bi de onların gruptaki biri dahha vardı onun klibinde de SLR vardı
|
| | |
| | #54 |
| 'coop' :) Kayıt Tarihi: 07-06-2005 Yaş: 24
Beyonce SLR.. Döver indiririr kaçırırım ben o arabayı.. Hayatında araba görmeden SLR almış sonradan görme kadın..
__________________ Team Kaşar |
| | |
| | #55 | |
| xxx Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 25
| Re: Ünlüler ve Arabaları... Alıntı:
"pharell mersedes G series, som altın ve pırlanta işlemeli jantlı hummer H2" Bu da pek farklı değildir herhalde. Türkiye'de Hummer alanlara da normal gözle bakmıyorum ben. Kalas gibi arabaya o kadar para sayıyolar. Sibel Can'da da var. O da pek farklı değil. Miami'de evim var demek için ev almış bir insan. | |
| | |
| | #56 | |
| D R a G T u N e R ! | Re: Ünlüler ve Arabaları... Alıntı:
![]() +REP
__________________ L'amante Italiano reale ' D Я G ' | |
| | |
| | #57 |
| alfist Kayıt Tarihi: 04-03-2005 Yaş: 22
mustafa denizlide lincoln navigator vardı 2yıl kadar önce satmadıysa.
|
| | |
| | #58 | ||
| SINGLE LENS REFLEX Kayıt Tarihi: 07-12-2004 Yaş: 26
| Re: Ünlüler ve Arabaları... Alıntı:
![]() Alıntı:
81 model s mecedes vardı... aileden gelen ısrarlar üzerine 2000'de filan galiba yeni s500 ile değiştirmişti... çok net hatırlıyorum bi oto programında ikisini de tanıtmıştı ve "yıldız" dan memnuniyetini dile getirmişti ... Allah ömür verseydi 2020 ye kadar değiştirmezdi herhal 2020'de de merc. s flying car
__________________ | ||
| | |
| | #59 |
| bAn mı???o da neKi... Kayıt Tarihi: 18-03-2005 Yaş: 28
|
[quote=maGNumm]biraz futbolcuların arabası gibi olmuş bende tsli futbolcuların arabalarını yazayım.. gökdeniz karadeniz:mustang gt,infinity fx45,bmw x5 bi de ben iddia falan oynamadım dio .allah allah. puhahahahaaa |
| | |
| | #60 |
| bg | Re: Ünlüler ve Arabaları...
Ben koyuya bi el attim: Okan Buruk: Range Rover Sport S/c, Ferrari 612 Scaglietti Tuncay: X5 ve fistik ye$il 645 (karde$i sakarya sporda oynuyor, antermanlara bunla gidiyor HBK: CL, E, SL 55 amg. 645,m6. X5 4.8, Ferrari modena. Range Rover vogue (hepsi siyah...boyle bi karizma yok) Emre: 360 Spider vardi Italyan plaka, ama duyduma gore Haluk Ulusoy'un ogluna satmI$. Cayenne S vardi Emre'de. Simdi Newcastle'da kazinda paralarla SLR fln alir herhalde. Galiba Anelka'da Vanquish var. Gumu$...hatta arkada$lar gormu$ galiba. 34 plaka bi Vanquish'e $a$iririm acikcasi. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|