"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #491 |
| Senior Member |
Scott Storch müthiş bir prodüktör. Adam dünyaları götürüyo. harbiden zevkli adammış |
| | |
| | #493 |
| ask; sari lacivert... |
__________________ opel corsa toyota corona ![]() ![]() |
| | |
| | #494 |
| bg |
adam elline gecen herseyini gosterise yatiriyor.. o arabalar, tekne ve ev su gunku abd ekonomisinde(ozellikle florida) cok ciddi deger yitirmis oluyor...kariyer ide biraz sonmus diye okudum... yakinda vergi memurlarin haciz haberi gelirse sasirmam...
|
| | |
| | #495 |
| ask; sari lacivert... | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _2002 paris dakar ralli'sine katildi _Hallyday araba meraklisi ve koleksiyoncusudur, 1961 model Triumph tr3 aracinda 61 yilindan bugune sadece suspansiyon problemi yasamis _Ford GT ile yarislara katiliyor, luksemburg plakali "JH 1506" _Bentley Flying Spur'u isvicre'de garajda tutuyor _1962 Jaguar Type E _Ferrari 275 GTB 2 _1966 Aston Martin DB6 _F 360 modena spider _1980 porsche _smart fortwo, sahip oldugu arabalar. _Lamborghini sevdigini her firsatta soyluyor ama kendisinde olup olmadigini bilmiyorum _arabalardan daha fazla merakli oldugu alet motor'lar ve ozellikle Harley tutkunu ve kullanicisidir, konumuz arabalar oldugu icin motor resimleri eklemedim ama su asagida gormenizi istedigim alet kendisine hediye edildi diye biliyorum (yanlis biliyor olabilirim ama herhalde dogru) son oyuncagi diye lanse ediliyor...
__________________ opel corsa toyota corona ![]() ![]() Mesajı son düzenleyen ahmet mny : 21-07-2008 - 01:42 |
| | |
| | #496 |
| ask; sari lacivert... | ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ opel corsa toyota corona ![]() ![]() |
| | |
| | #497 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
|
Adamın hayatında küçük olan hiç bir şeye yer yok...
__________________ Kingdom of drift |
| | |
| | #498 |
| Name : Erhan |
Arnold'un 4 tane biodieselli aracı varmış bu arada.
|
| | |
| | #499 |
| i-vtec Kayıt Tarihi: 11-09-2004 Yaş: 20
|
ben bu scott denen kılkuyrugu merak ettım =))) nedır bu adam bole ya 70mılyon dolar serwetle nasıl bı hayat yasıo bu adam,enteresan gercekten yakında o ewe hacız gelır benden solemesı |
| | |
| | #500 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-05-2004 Yaş: 27
| Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|