"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #481 |
| ask; sari lacivert... | tek oldugunu bilmiyordum. vay bee...
__________________ opel corsa toyota corona ![]() ![]() |
| | |
| | #482 | |
| ѕιη¢є 1967 | Alıntı: | |
| | |
| | #483 |
| ask; sari lacivert... |
__________________ opel corsa toyota corona ![]() ![]() |
| | |
| | #484 |
| ask; sari lacivert... | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ opel corsa toyota corona ![]() ![]() Mesajı son düzenleyen ahmet mny : 19-07-2008 - 07:38 |
| | |
| | #485 |
| ask; sari lacivert... |
Wikipedia: 2 Rolls Royce Phantom's, a Bentley Continental GT, an Aston Martin DB9, a Mercedes-Benz SLR McLaren, a Ferrari Enzo, a Ferrari F430 and a Bugatti Veyron 16.4. In mid-2006, Rolling Stone magazine reported Storch's fortune to be worth somewhere near $70 million dollars... So those cars are worth about $5 million total? As an individual, investing 7% of total net worth invested in a depreciating asset is pretty brainless. tabi resimlerde olupta yazilmayan araclari goruyoruz... ![]() ![]() ![]() hanim efendi Lindsay Lohan. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10 milyon dolar'lik Miami Beach'teki evi ve 12 milyon dolar'lik "Tiffany" adli yat'I ![]()
__________________ opel corsa toyota corona ![]() ![]() Mesajı son düzenleyen ahmet mny : 19-07-2008 - 08:33 |
| | |
| | #486 |
| ask; sari lacivert... | Scott Storch (bu adam araba delisi) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burada arabaya ne yaptigini anlayamadim! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ opel corsa toyota corona ![]() ![]() Mesajı son düzenleyen ahmet mny : 19-07-2008 - 09:00 |
| | |
| | #487 |
| beni unutmaın geri döncem Kayıt Tarihi: 17-01-2008 Şehir: - Otomobil: -
|
off adamdaki garaja bakkk dünyanın en pahalı arabalarını almış adam zaten ![]() off süper ya çok eğlencelii
__________________ '' BİR SANA DOYAMADIM BİRDE SABAH UYKUSUNA ''! Mesajı son düzenleyen 206_GTI_28 : 19-07-2008 - 09:43 |
| | |
| | #488 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-05-2004 Yaş: 27
|
böylesi yoktur eminim.hastalık derecesinde para dökmüş.
|
| | |
| | #489 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 20-05-2006 Şehir: istanbul Otomobil: "09 red lancer
|
richie rich gibi adam ya benziyoda sarışın ufak tefek ![]() ![]() arabalar çok sağlam evi ve yatı da aynı şekilde real vice city
__________________ |
| | |
| | #490 |
| Karşıyaka Republic Kayıt Tarihi: 15-02-2007 Yaş: 31
| Hepsi yalan,işte şunu tek geçerim....Deminden beri bakıyorum resimlere ve bu yaşta bu kadar saçmalık diyordumki şu yüzen aleti görene kadar ...Buna diyecek tek bir kelime bulamadım...
__________________ Kingdom of drift |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|