"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #461 |
| nuriQocca |
janet jackson stopLaraçorap geçirmiş Shaquille O'Neal manyak zaten ya evi(maLikanesi)nde her şeyde süpermen Logosu var.. gaLLardo nun koLtuk kafaLıkLarında fLn.. yok gitmedim MTV de göstermişti..
__________________ |
| | |
| | #462 |
| Müsayit bi yerde ltfn | ![]() jay-z'nin 12milyon dolarlık bebeği maybach exelero gibi bişeydi adı galiba. Dünyanın en pahalı aracı (antika özel vs. hariç) |
| | |
| | #463 |
| Name : Erhan |
resim büyük photoshop. Shaqda daha neler var bende baya bir resmi vardı. Escalade navigator fln. |
| | |
| | #464 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: Otuz4 Yaş: 17 Otomobil: (şimdilik) yok
|
arabamı onlarda be erhan abi
__________________ kafam uzunca bi süre bozuk olucak... Allah yardımcımız olsun |
| | |
| | #465 |
Jerry Seinfeld - Büyük porsche tutkunu ![]() ![]() ![]() ![]() Jerry Seinfeld's collection contains 47 Porsches, including: 1955 550 Spyder (notable for being the same model and color as the car that James Dean was driving at the time of his fatal crash) Several 911s Several Boxsters, each a different color One 959, reported to be Seinfeld's "pride and joy," despite the fact that it is not legal for American roads Jerry Seinfeld loves his cars so much that he gave his wife a 1958 Porsche 1600 Speedster as a wedding gift. |
| | |
| | #466 |
| Name : Erhan | ama Shaq edition bildiğimiz aletlerden farklı |
| | |
| | #467 |
belkide en çıldın otomobil koleksiyoncularından biri, resim eklemeye o kadar vaktim yok, zaten leno amcamız bizi bu dertten kurtarıp site yapmış ![]() Kesinlikle gezilmesi gereken bir site, Jay Leno's Garage |
| | |
| | #469 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-03-2008
|
Jay Leno's kimdir nedir ?
|
| | |
| | #470 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
hay dublar kovalasın sızı emı
__________________ |
| | |