"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| HooLigan | Re: Ünlüler ve Arabaları...
AZİZ YILDIRIM Range Rover alişan x5 Serkan Balcı mercedes modelini bilmiyorum.. |
| | |
| | #32 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-07-2005 Yaş: 22
| Re: Ünlüler ve Arabaları...
hakkaten memet ali erbil de corvet var mı yaww okan bayulgenle beyaz dada e46 m3 var sanırım ayrıca atv haberi sunan ali kırca dan baska birisi daha varya korhan ismi ondada kırmızı ferrari var diye biliyorum
|
| | |
| | #33 | |
| No More Diesel | Re: Ünlüler ve Arabaları... Alıntı:
İbrahim Üzülmez çok akıllı bi adam..btn parasıyla ew ve arazi aldı...futbolu bırakıncada bir iş kuracaktı ama ne işi onu unuttum.... Seren Serengilde SS plaka hummer var....bostancıda 2 dakka kesti beni ![]() Çok çirkin bişe...Sulhi aksüt de(sibel can) hummer var siyah.... hakan şükürün range roveri(3.0 td6) full dvd paketi..tv de sordular neden die...uzun yolculuklarda çocuklara film takıom izliolar dedi ![]() cem yılmazın ilk arabası POLO.... Serhatta M3 var....Şafak sezerde fx 35 veya 45 tam emin deilim siyah.... Demet Akalın crossfire..gümüş rengi....gazcıyım 200 le radara girdim die sallıodu....kendine güvenen varsa e-6 ya gelsin demişti erkeklere...(bişe derdim ama forum kuralları*) Mehmet Ali erbil yeni corvette aldı kendine.... İbrahim Tatlıses de jet vardı onu sattı ....bnm gördüümde en son s500 vardı etilerde gördüm....Recep Tayyip te w12 bitane pheaton wardı.... Daha yazarımda uzatmiim.... ÇOK ŞAŞIRDIIM BİŞEY DAHA SÖLEYİM....KUZEN SABANCI HOLDİNG TE ÇALIŞIO SAKIP SABANCIDA TOYOTA YARİS VARMIŞ..EWE FLN GİDERKEN ONU KULLANIOMUŞ DİKKAT ÇEKMEMESİ İÇİN..... | |
| | |
| | #34 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-07-2005 Yaş: 22
ibo asmıs yaww jet mett
|
| | |
| | #35 | |
| The Pﮮäץboy | Re: Ünlüler ve Arabaları... Alıntı:
Rahmetli Sakıp Sabancının araba kullanabilecek bi durumda oldugunu sanmıyorum??????
__________________ Yarııııılllll..l..l..l..l... | |
| | |
| | #36 |
| Ne mutlu Türk'üm diyene.. | Re: Ünlüler ve Arabaları...
Ümit karan X5 aldı 34 KRN 99 plaka
__________________ Biri bizi sarsarsa biz deprem yaparız!!! |
| | |
| | #37 |
| The Pﮮäץboy | Re: Ünlüler ve Arabaları...
bizim sülaleden kimse yok hayret ![]() ![]() ![]()
__________________ Yarııııılllll..l..l..l..l... |
| | |
| | #38 |
| FA Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Şehir: DonkeyServer Yaş: 24 Otomobil: .
Sakıp ağa mütevaziydi zaten. Param var diye bağırmıyordu sağda solda.
__________________ ![]() |
| | |
| | #39 | |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
| Re: Ünlüler ve Arabaları... Alıntı:
adam 3 onceki nesil s serisine biniyodu davetlere falan gitmek için | |
| | |
| | #40 |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: A4 Cabriolet 3.0 - Subaru STI
Rahmetli Sabancı ölmeden önce en son TS plakalı bir W220 almıştı.
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|