"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| BMW ///M User/BMW Lover Kayıt Tarihi: 04-04-2005 Yaş: 19 Otomobil: E36 ?? :) | Re: Ünlüler ve Arabaları... necati şaşmaz'ın arabasına bindim siyah 4.4i bmw x5 ama şimdi satmış..
__________________ Feleğe dayandım gülüm... |
| |
| | #22 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-05-2004 Yaş: 27 | Re: Ünlüler ve Arabaları... dizideki PLT plakamı yoksa |
| |
| | #23 |
| Nefes alma, Efes al! Kayıt Tarihi: 06-06-2004 Yaş: 23 | Re: Ünlüler ve Arabaları... PLT plaka başkasına aitti diye biliyorum.
__________________ ![]() Türkçe KONUŞ! |
| |
| | #24 |
| Freddy Kruegger Kayıt Tarihi: 19-06-2005 Şehir: Ankara Yaş: 22 Otomobil: BMW 3 18i e46 | Re: Ünlüler ve Arabaları... mehmet alı erbıl corvette demet akalın crysler crosfire kurtlarvadısınde nesrının olen kardesı(adını bılmem)suzukı vıtara hakansukur range rover safak sezer ınfınıtı (su devv tekerlı bı jıpı var adını hatırlayamadım) ibrahım kutluay f360 |
| |
| | #25 |
| The Pﮮäץboy | Re: Ünlüler ve Arabaları... 34 plt 34 bi renault scenic üstünde gördüm... yaşlı başlı bi amca sakin sakin gidiyodu...
__________________ Yarııııılllll..l..l..l..l... |
| |
| | #26 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-05-2004 Yaş: 27 | Re: Ünlüler ve Arabaları... o adam pelit pastanesinin sahibi |
| |
| | #27 |
| BMW ///M User/BMW Lover Kayıt Tarihi: 04-04-2005 Yaş: 19 Otomobil: E36 ?? :) | Re: Ünlüler ve Arabaları... plakası 34 jj **** di.. x5 teki şimdi sattığı için aracı bilmiorum plakayı.
__________________ Feleğe dayandım gülüm... |
| |
| | #28 |
| aT_hIrsIzI™ | Re: Ünlüler ve Arabaları... ibo doblo vip
__________________ |
| |
| | #29 |
| Active Member | Re: Ünlüler ve Arabaları... Hakan Ünsal Bmw x5 İbrahim Kutluay cls 55 amg (show tvde çıktı) Ayrıca Necati Şaşmaz'ın Volkswagen T5i var diye biliyorum. Emel Müftüoğlu Vw T5 , Petek Dinçöz Chrysler Voyager |
| |
| | #30 |
| The Pﮮäץboy | Re: Ünlüler ve Arabaları... hakan ünsalın x5 modlu bu arada
__________________ Yarııııılllll..l..l..l..l... |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|