"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #111 |
| from BHYAL to İÜ | Re: Ünlüler ve Arabaları...
zenginin malı züğürdün çenesini yorar !
__________________ |
| | |
| | #112 |
| Yolcu Kayıt Tarihi: 01-08-2004 Yaş: 29
| Re: Ünlüler ve Arabaları...
Cem Yılmaz ve İzzet Yıldızhan en son range rover sport,Okan Bayülgen Audi A8 ,Erman Toroğlu ise MINI cooper kullanırken görülmüştür
|
| | |
| | #113 |
| S.S.Ö.G. | Re: Ünlüler ve Arabaları... Shaquille o neill ![]() -------------- Jessica Alba ![]() -------------- Roonnie Coleman ![]() -------------- RKelly ![]() -------------- ICE-T ![]() -------------- Denise Richards
__________________ |
| | |
| | #114 |
| Over 330km/h Kayıt Tarihi: 09-06-2006
| Re: Ünlüler ve Arabaları...
Hakan Bilal Kutlualp F430 aldı siyah HBK plakalı zaten Emre Belozoğlunla bir kere benzincide rast geldiydim Milano plakalı 360 spiderı vardı. |
| | |
| | #115 |
| Eski Member | Re: Ünlüler ve Arabaları...
Hakan Bilal Kutlualp 'a Ferrari hiç yakışmıyor.!
__________________ |
| | |
| | #116 |
| MEGGYY TUUU,ENGINE START | Re: Ünlüler ve Arabaları...
ıbrahım toramanda porshce cayenne war ikinci köprüde polis durdurmuştu ümranıye sapagında orda görmüştüm
|
| | |
| | #117 |
| No More Diesel | Re: Ünlüler ve Arabaları...
hakan şükürdeki yeni kasa 2004 range vogue var... hakan ünsalda da 5.25d var....kendisinin müşterisiyiz ordan biliom(kumaş işine girdi) |
| | |
| | #118 | |
| bg | Re: Ünlüler ve Arabaları... Alıntı:
Caddede bi kere Emre kic atta atta gittini sahit oldum o arabayla.. Sonra O arabayi haluk ulusoyun oglu sattin aldi diye biliyorum. Hakan Bilal bence araba secimlerde inanilmaz ba$arili, zaten hep siyah aliyor ama aldi arabalar her zaman en iyisi ve cok guzel donanim paketler seciyor. misal F430unda sari fren kaliperler var, ki fevkalade bi opsyiondur/renktir...M6yi ilk gordum zaman ondaydi ve tam onumu cekmi$ti, sok oldum cunku daha piyasada oldunu sanmiyordum., araba baya ho$uma gitmi$ti ozaman..2005 yazi Mesajı son düzenleyen berkg : 27-06-2006 - 22:26 | |
| | |
| | #120 | |
| Over 330km/h Kayıt Tarihi: 09-06-2006
| Re: Ünlüler ve Arabaları... Alıntı:
Sahil yolunda bir kere denk geldim HBK ya .Arka arka gittik yanına geldim yanyana falan gittik güzel görüntü oldu sonra belki bi hafif gaz olur diye bekledim deneme amaçlı (4-5 sene önce Turboyala bir kaç kere gazladığını görmüştüm siyah fb plakalı) fln ama telle konuşuodu yawaş yawaş gitti bende devam ettim. Emrenin spyder güzeldi italyan plaka fln merterdeki shell de rast geldiydim | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|