www.modifiyem.com | |
| |||||||
Türkiye'nin en "özel" arabası...Genel Otomobil Konuları / Sohbet icinde Türkiye'nin en "özel" arabası... konusu , bugün kocaeli körfez civarlarında otobanda Ford Kuga gördüm heralde test aracıydı üstünde bişeyler yazıyodu... | |
![]() |
| | Konu Seçenekleri |
| | #7209 |
| Harry Kewell |
bugün kocaeli körfez civarlarında otobanda Ford Kuga gördüm heralde test aracıydı üstünde bişeyler yazıyodu
__________________ |
| | |
| | #7210 | |
| Ankara yolcusu Kayıt Tarihi: 15-09-2007 Şehir: Konya Yaş: 19 Otomobil: -
| Alıntı:
Herhangi bir sorun yok.. Ben sadece kendi çapımda bir genelleme yapmaya çalıştım. Pek de bilgim olmadığımdan lafımın arkasında durmayacam zaten. Yazdığınız yazılardan fazlasıyla tecrübeli olduğunuzu düşünüp saygı duyuyorum.Tabiki Türkiyenin çeşitli yerlerinde çok özel araçlar var. Bu konuda bu defalarca açığa çıktı. Belkide Konya da da bir f430-f355 bir AMG(CL-S-SL) e46-e92 M3 gibi özel araçlardan vardır. Ama hiçbirini ne gördüm ne de varlığı hakkında bir bilgim var..
__________________ Boşver İmzayı | |
| | |
| Reklam |
| | #7211 |
| nuriQocca |
türkiye yi bu bakımdan küçümsemeye gerek yok..boLu da biLe modena,bentLey cont,E46 M3-zebiL gibi X5 Ler v.s görebiLiyorum nüüfus 107 bin..(istanbuL zaten hani saymıyorum artık öyLe Lüks prestijLi residence'Lar,masLak'ta ofis katLarı [ki masLak deniLen yerde 15 sene önce yüzüne bakıLmayan çorak araziydi] fLn akLınıza geLmesin bayrampaşa'da aLüminyum satışı yapan 70m2 dükkanın önünde biLe continantaL GT çekiLi..ama noLuyo cumartesi gecesi bebek te koop kop ta..v.s istanbuL her bakımdan mantık dışı ve kozmopoLit..ve gerçekten sadece kadıköy-bebek-nispetiye-rumeLi cad-fLorya değiL..)piyasada 20bin Liranın aLtında arabamı var aLLah aşkına!.taksiLer biLe 20-30 bin ytL..ki gerçekten küçük şehirde öyLe bi durum söz konusu ki çok Lüks araba aLmak istemiyoLar..ki isteseLer ki vergiLer az oLsa ki yakıt ucuz oLsa v.s....
|
| | |
| | #7212 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 25 Otomobil: E46 M54B22
| Alıntı:
*butun veriler BM veri bankasindan. 20 sene oncesine donersek... 1980 dunya verileriyle karsilastirdigimizda 68. oldugumuz kisi basina dusen GSMH de, 2008 12,888$(IMF'nin 2007/2008 WEO veri bankasindan alintidir) la 59. olmusuz. Oda son iki senede 72.likten(2006,8,417$) cikmisiz. Bu arada 10 sira atladik ama acaba dis borc/gsmh kac kati artti bu 30 senede? Uzun lafin kisasi Etiler'de de olsa Van'da da olsa exoticmis, superspormus, artan zengin sayisiymis bunlarin hic biri ulke bazinda zenginlik gostergesi degildir. Mesajı son düzenleyen bbkng : 27-06-2008 - 08:29 | |
| | |
| | #7213 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 02-12-2007 Şehir: --- Otomobil: ------
|
neyse konu sapmasın daha fazla ![]() zaten biraz daha uzarsa büyük ihtimal siyaset tartışmasına döner... en sevdiğim konunun bu şekilde heba olmasını istemem... bunları başka bi başlık altında tartışırız... neyse devam edelim... geçen gün harbiyede gördüğüm 34 Y 0001 plakalı Bentley Arnage ı bugünde pangaltında gördüm... Alet konuşuyo vesselam |
| | |
| | #7214 | ||
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-05-2006
| Alıntı:
=) Alıntı:
senin gelişmiş dediğin ülkeler onu bunu sömürmüş akbabalardır...Türkiye gibi konuma sahip bir ülke düşünün ...Dünyanın en büyük savaşları hep yanıbaşımızda..belkide hep yanıbaşımızda oalcak ...buna her İhtilalde ülkenin 10 sene geriye gittiğini de eklersek..Türkiye'nin bu durumu haddinden fazla iyi....terör belasını ve kıbrıs, kuzey ırak operasyonlarını söylemiyorum bile..Türkiyenin bu yüzden fakir olduğuna inanmıyorum..yukarıdakilerle baş etseydik ..şu anda bir dünya markasıydık .. Bir başka konu ise şu.. ben de inanmıyorum bu araçlara Van'daki Antep'teki varlıklı kişilerin sahip olacaklarına ...bana kalırsa bu resmen kaçakçılık işi..uyuşturucu sermayesi.. bilmiyorum hatırladınız mı ..Güneydoğuda bi Murcie kazası olmuştu....neydi o ..o araba orda ne arıyordu??....yurtdışından geldi desek..kim o arabayla güneydoğuya yazın tatile gider? Mesajı son düzenleyen Ferrari_N-zo : 27-06-2008 - 20:07 | ||
| | |
| | #7215 |
|
Konu daha fazla dagilmadan son bir iki cumle... Dogrudur evet Turkiye'de sanayilesme adina kalkinma olmustur ama bu kalkinmanin malesef sermayesinin cogu dis borc olarak temin edilmistir. Gelismis ulkelerin Bati Avrupa yakasinin somurgeci ulkeler olduguna hem fikiriz ama onlar zaten somurgeci olmadan oncede zengin devletlerdi ama mesela dogu Asya dan Singapur, Taiwan, Guney Kore ve Hong Kong(Asya Kaplanlari) ihracata yonelik polikitalarla(EOI) veya Latin Amerika ulkeleri ISI(ithal yerine yerel kullanmak) gibi duzgun ekonomik planlarla kalkindilar. Turkiye de malesef hic bir zaman boyle planli bir kalkinma yasanmadi. Borc al harca borc al harca borc al harca..... Konu dagildi kusura bakmayin ama duzgun bir seviyede tartisma ortami ender cikiyor forumda o yuzden kestirip atamadim ama ozelden devam edebiliriz eger ilgiliysen, memnun olurum... |
| | |
| Reklam |
| | #7216 |
|
edit...
Mesajı son düzenleyen bbkng : 28-06-2008 - 01:00 Sebep: iki defa gonderdim |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arabası, arabasi, enzo, ferrari, lambo, lamborghini, ozel, özel, porsche, turkiyenin, türkiyenin, zonda |
| Konu Seçenekleri | |
| |